Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Svet mehatronike

Industrijski računalniki za uporabo v najzahtevnejših aplikacijah v avtomatizaciji

logoIndustrijski računalniki so zasnovani za uporabo v zahtevnih aplikacijah v industrijskih okoljih in zagotavljajo visoko zmogljivost, vzdržljivost in robustnost.

 

Industrija 4.0 prinaša številne spremembe pri načinu proizvodnje. Produkcija gre z izjemno hitrostjo v smeri pametne proizvodnje, ki je vodena s pomočjo inteligentnih programskih orodij, ki povezujejo stroje in naprave. Gre za ustvarjanje digitalnega okolja, znotraj katerega so za nemoteno komunikacijo med seboj povezani procesi, postopki, izdelki, stroji in storitve. Digitalizacija industrije nudi številne prednosti, kot so možnosti za rast, usklajevanje izdelkov, prilagajanje proizvodnje brez časovnega zamika ter večja učinkovitost pri porabi virov in energije.

 

V podjetju Elektrospoji d.o.o. se zavedamo pomembnosti sledenja trendom v razvoju tehnologij ter tako našim strankam ponujamo konkretne rešitve, ki temeljijo na učinkovitosti, zanesljivosti, trajnosti in naprednosti. Proizvodnim podjetjem z obširnim naborom izdelkov za industrijsko avtomatizacijo omogočamo uspešno vpeljavo IoT in varnega nadzora proizvodnje iz oblaka, brez potrebe po posodobitvi celotnega nabora strojev.

 

Del tovrstne naše ponudbe predstavljajo industrijski računalniki, ki so oblikovani za aplikacije, ki zahtevajo izjemno obstojnost in robustnost. Industrijski računalniki bistveno prispevajo k povečanju kapacitete avtomatizirane linije, k lažji integraciji z vsemi napravami in stroji brez potrebe po menjavi celotne produkcijske linije ter k nižjim vzdrževalnim stroškom. Odlikuje jih nizka poraba energije in pasivno hlajenje, kar omogoča njihovo vgradnjo v manjše, bolj kompaktne okvirje, ki so idealni za prostorsko omejena okolja.

 

Njihove prednosti so še:

  • Dolga življenjska doba: komponente so narejene iz obstojnih materialov z dolgo življenjsko dobo.
  • Zanesljivost in vzdržljivost: so izredno vzdržljivi in dobro delujejo v težkih pogojih. Imajo visoko temperaturno toleranco, kar zmanjšuje število okvar in posledično povečuje produktivnost.
  • Enostavna namestitev: večje prilagoditve pri namestitvi niso potrebne, saj namestitev industrijskih računalnikov poteka enako kot pri klasičnih računalnikih.

 

V podjetju Elektrospoji ponujamo različne modele industrijskih računalnikov proizvajalca Asem, ki je eden vodilnih mednarodnih proizvajalcev industrijskih računalnikov, primernih za najtežje industrijske pogoje. Odlikujejo jih inovativna tehnologija, visoka kvaliteta in zanesljivost, kar je v industrijskem okolju izjemnega pomena. Oblikovani so tako, da zadostijo specifičnim potrebam na trgu industrijske avtomatizacije.

 

Značilnosti Asemovih industrijskih računalnikov:

  • Procesorji: Atom, Intel Celeron ULV in Core 2 Duo ULV
  • Montaža: vijačna ali na DIN letev
  • Bogat nabor komunikacijskih vmesnikov: USB 2.0, USB 3.0, Ethernet, RS232/422/485, DVI-D video izhod…
  • Operacijski sistemi: Windows 7, 8, 10, Linux, Codesys
  • Material ohišja: aluminij (pri določenih modelih je aluminijasto ohišje kombinirano s plastičnimi deli)
  • Pred nameščena programska oprema za oddaljeni dostop: UBIQUITY

 

Sistemi so na voljo tudi v različicah z možnostjo namestitev različnih razširitvenih enot in dodatnih programskih paketov za samo diagnostiko, varnostno kopiranje in obnavljanje ter zaščito pred virusi. Pri industrijski rabi to pomeni največjo možno stopnjo prilagajanja in varnosti. Tovrstni industrijski računalniki so za uporabnike, ki imajo visoke zahteve glede prilagodljivosti, prava izbira.

 

Slovenski zastopnik za ASEM izdelke je podjetje Elektrospoji d.o.o. (Stegne 27, 1000 Ljubljana), ki s področja industrijske avtomatizacije nudi najrazličnejše rešitve. Njihovi svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri optimalne rešitve za vaše potrebe. Več informacij najdete na www.elektrospoji.si.

 

Elektrospoji d.o.o.
Stegne 27, 1000 Ljubljana
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Tel.: 01 511 38 10
www.elektrospoji.si

 

Celotna PDF revija brezplačno!

Sejmi in vabila

Sejmi tujina_EU