Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Svet mehatronike

LCM-25KN - Več-nivojski KNX LED napajalnik s konstantnim izhodnim tokom

31 06 02

logo

MEAN WELL, vodilni proizvajalec standardnih napajalnikov, nadaljuje s promocijo tehnologije za avtomatizacijo zgradb z namenom ustvarjanja zelene in trajnostne družbe.

MEAN WELL povečuje raznolikost ponudbe KNX produktov z namenom, da bi se čim bolj približal tako potrebam končnih uporabnikov, kot potrebam sistemskih integratorjev. Za zaključek serije LCM-KN, MEAN WELL ponosno predstavlja LCM-25KN. Skupino produktov LCM-KN sestavljata še močnejša LCM-40KN in LCM-60KN.

LCM-25KN je LED napajalnik z močjo 25W. Različne konstantne izhodne tokove je mogoče nastaviti s pomočjo DIP stikala. LCM-25KN ima vgrajen KNX vmesnik, kar omogoča priklop napajalnika na KNX linijo brez uporabe KNX-DALI vmesnika. LCM-KN serija deluje pri vhodni napetosti 180~277VAC. Konstanten izhodni tok je nastavljiv med 350 in 1050mA.

Zahvaljujoč visoki učinkovitosti, ki doseže tudi 85%, lahko celotna LCM-KN serija deluje pri temperaturi ohišja od -30°C do 85°C tudi brez uporabe ventilatorja. Poleg tega je LCM-25KN opremljen še z vmesnikom, ki omogoča priklop neodvisnega stikala. LCM-25KN beleži število obratovalnih ur in porabo električne energije. Optimalno fleksibilnost pri načrtovanju LED razsvetljave omogočata tudi funkcija konstantne osvetlitve in možnost sinhronizacije z drugimi LCM-25 napajalniki.

 

Lastnosti LCM-25KN:

·         Konstanten izhodni tok nastavljiv z DIP stikalom med 350 in 1050mA

·         Zagotavlja optimalno delovanje LED luči brez utripanja

·         KNX/EIB protokol

·         Podpora za osvetlitev izhoda v sili

·         Vgrajena funkcija konstantne osvetlitve

·         Vmesnik za priklop neodvisnega stikala

·         Sinhronizacija do 10 napajalnikov

·         Funkcije: Zatemnitev, podatek o številu obratovalnih ur in porabi energije, logaritemska/linearna krivulja zatemnitve

·         3 leta garancije

 

 www.lcr.si

 

Celotna PDF revija brezplačno!

Sejmi in vabila