Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Svet mehatronike

Povsem električni stroj za brizganje IntElect2

logoSumitomo Demag z več ko 65.000 prodanimi električnimi stroji po vsem svetu postavlja nove mejnike v inženirstvu električnih strojev za brizganje plastike. Cilj je maksimalna dinamičnost, najvišji nivo učinkovitosti in 100% kakovost proizvodnje z najvišjo varnostjo orodja.

Preberite več: Povsem električni stroj za brizganje IntElect2

ACE industrijski blažilniki sunkov: prilagojeni za avtomatizacijo

logo

Učinkovit način za hitro in zanesljivo prevzemanje uničevalne energije v avtomatiziranih procesih je uporaba majhnih in industrijskih blažilnikov sunkov.

Preberite več: ACE industrijski blažilniki sunkov: prilagojeni za avtomatizacijo

UNIMOTION MGBS in MGTB mini linearne enote

logo

Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam in združevanju inovativnih inženirskih rešitev je Hypex (Unimotion) razvil Mini linearne enote, ki imajo standardizirane dolžine in so na voljo iz zaloge.

Preberite več: UNIMOTION MGBS in MGTB mini linearne enote

Schunk: partner na področju znanosti o življenju

logo

Znanosti o življenju združujejo biotehnologijo, medicinsko tehnologijo in farmacevtsko industrijo. Glavni cilj tega multidisciplinarnega sodelovanja je razvoj, ki je osredotočen na zdravje in varnost, pri čemer se izdelujejo novi izdelki na področju medicinske tehnologije in razvijajo nove metode zdravljenja in nova zdravila. Pri tem ima proizvodna tehnologija ključno vlogo, saj uporablja sodobne proizvodne procese za izdelavo visokokakovostnih izdelkov na teh področjih.

Preberite več: Schunk: partner na področju znanosti o življenju

Široko področje uporabe orodij PKD

logo

Orodja PKD so prva izbira za visokoproduktivno obdelavo aluminija v avtomobilski industriji. Kljub temu pa se polikristalni diamanti uporabljajo za obdelavo tudi na številnih drugih področjih.

Preberite več: Široko področje uporabe orodij PKD

WEB seminarji