Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Svet mehatronike

Obvestilo
  • Lack of access rights - File '/images/Logotip/MBNAKLO.jpg'
  • Lack of access rights - File '/images/Logotip/MBNAKLO.jpg'

Ravnanje za pametno proizvodnjo

logo

Industrijska proizvodnja se sooča s temeljnim preobratom. Trend gre v smeri inteligentnih, visoko omreženih sistemov, ki omogočajo prilagodljivost procesov. Pri tem sega digitalizacija proizvodnje precej dlje od same izgradnje visoko integriranih strojev. Zajema celoten življenjski cikel sistema, od koncepta in zasnove posameznih komponent, do vzdrževanja in dolgoročne analize.

Preberite več: Ravnanje za pametno proizvodnjo

Zagotavljanje kvalitete produktov, skladnosti ter varnosti potrošnika

logo

Avtomatska identifikacija, strojni vid in rešitve za verifikacijo Microscan sistemov so sedaj vključeni v Omron nabor produktov, ki jih v podjetju MIEL, d.o.o. ponujamo za nadzor kakovosti proizvodov in za spremljanje proizvodnih linij.

Preberite več: Zagotavljanje kvalitete produktov, skladnosti ter varnosti potrošnika

Avtomatizacija doma

logo

Avtomatizacija predstavlja v današnjem hitrem življenjskem tempu nepogrešljivo nujo in potrebo. Informacije, ki nas obdajajo in se kopičijo, zahtevajo od nas različne načine uporabe in pogosto nam prav k temu pripomore avtomatizacija sistemov in drugih digitalnih in analognih procesov. V današnjem času skoraj ni naprave, katere se ne da avtomatizirati in kontrolirati na daljavo ali pa upravljati lokalno. 

Preberite več: Avtomatizacija doma

Komunikacijske rešitve proizvajalca HMS Industrial Networks

logo

Pri podjetju Inea RBT ponudbo opreme za avtomatizacijo dopolnjujemo s produkti in rešitvami za komunikacijo v industriji švedskega proizvajalca HMS Industrial Networks. V osnovi gre za pretvornike, ki omogočajo prehod med različnimi komunikacijskimi protokoli (pretvorniki Anybus), module, ki omogočajo CAN in Safety komunikacijo (moduli IXXAT), ter modeme eWON za oddaljeni dostop do naprav.

Preberite več: Komunikacijske rešitve proizvajalca HMS Industrial Networks

Elektromotorji Simotics

logo

V podjetju VRD Dankon, d. o. o., smo v prodajni program vključili prodajo elektromotorjev proizvajalca Siemens.

Preberite več: Elektromotorji Simotics