Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Svet mehatronike

Kompaktni dislocirani I/O IP20, za enostavno načrtovanje proizvodnje

logo

Sistem TB20 v kombinaciji z brezplačnim orodjem ToolBox omogoča elegantno načrtovanje in preprosto konfiguracijo proizvodnje. Izdelki so dobavljiv iz zaloge in pripravljeni na prevzem že na dan oddaje naročila.

Preberite več: Kompaktni dislocirani I/O IP20, za enostavno načrtovanje proizvodnje

Brezplačen IDE Studio for OpenCV

logo

IDE Studio for OpenCV je zmogljivo, brezplačno razvojno grafično okolje podjetja Adaptive Vision. Z njim hitro, enostavno in učinkovito ustvarite lastne aplikacije brez programerskega predznanja!

Preberite več: Brezplačen IDE Studio for OpenCV

HITRONIC® optična vlakna

logo

 

Leta 1842 sta francoski fizik, matematik in astronom Jacques Babinet in švicarski fizik, inženir in izumitelj Jean-Daniel Colladon v Parizu prvič predstavila vodenje svetlobe s pomočjo popolnega odboja.

Preberite več: HITRONIC® optična vlakna

Spremljanje in nadzor pretoka plina v industrijskih aplikacijah

logo

 

Številni industrijski avtomatizirani (IA) in proizvodni obrati za različne procese in aplikacije pogosto zahtevajo uporabo plinov, kot so zrak, kisik, dušik, vodik, helij in argon. Te uporabe vključujejo čiščenje, rezanje, varjenje in kemično proizvodnjo.

Preberite več: Spremljanje in nadzor pretoka plina v industrijskih aplikacijah

BIM - Informacijski model zgradbe

logo

Informacijski model zgradbe (BIM=Building Information Modeling) obljublja, da bo projektiranje v gradbenem sektorju veliko bolj ekonomično skozi celoten življenjski cikel objektov. Procesi načrtovanja so optimizirani, pomanjkljivosti v načrtovanju pa se lažje zaznajo.

Preberite več: BIM - Informacijski model zgradbe

WEB seminarji