Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Svet mehatronike

Električno gnana vretena Jäger – izjemna natančnost, zmogljivost in zanesljivost vseh velikosti

31 06 02

logo

Nemško podjetje Jäger GmbH je eno izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev visokofrekvenčnih vreten. Podjetje s 150 zaposlenimi že več kot 50 let predstavlja tradicijo na področju izdelave orodij za strojno obdelavo. Na tržišču se je med uporabniki tekom let na podlagi pozitivnih izkušenj izoblikovalo prepričanje: »Če vreteno ni znamke Jäger, ne more biti prave kakovosti.« Izdelki podjetja Jägerzagotavljajo najvišjo kakovost rezkanja, graviranja, vrtanja in brušenja najrazličnejših materialov.

Razvoj, proizvodnjo in sestavljanje orodij izvaja Jäger v celoti sam, kar zagotavlja najvišje tehnične standarde njihovih vreten, hkrati pa najkrajše možne čase proizvodnje in dobave. Ker visokofrekvenčne aplikacije ne dopuščajo napak, Jägerkakovost vsakega izdelka zagotovi s pomočjo večstopenjskega postopka nadzora kakovosti.

PREDNOSTI VRETEN JÄGER:
►Najučinkovitejše aplikacije
►Vrhunska operativna zanesljivost
►Večja zmogljivost / hitrejši procesi
►Stroškovno učinkovita naložba
►Dolga življenjska doba
►Zmanjšani čas izpadov

Na voljo so vretena različnih velikosti. Veselimo se vaših povpraševanj in priložnosti, da vam v MB-NAKLO kot zastopniki za Jäger pomagamo pri vaših potrebah v zvezi z vreteni. Zagotavljamo vam visoko odzivnost in strokovnost pri tehnični podpori, ki vam jo nudimo.

 

MB-NAKLO d.o.o.,
Toma Zupana 16, SI-4202 Naklo
Telefon: +386 (0)4 277 17 00
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
www.mb-naklo.si

 

Celotna PDF revija brezplačno!

WEB seminarji