Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Svet mehatronike

Spletna platforma za inženirske simulacije

tohoku

SimScale je spletna platforma, ki omogoča inženirjem in znanstvenikom, da izvajajo numerične analize mehanskih modelov v standardnem spletnem brskalniku.

Spletna platforma, ki deluje v brskalniku, zagotavlja možnosti modeliranja in simuliranja. Odlikujejo 3D-vizualizacija, vgrajena v brskalnik, razširljiva računska zmogljivost na zahtevo in cenovni model s plačilom glede na uporabo.

SimScale zagotavlja zmogljivosti za inženirske simulacije v različnih panogah, na primer strukturna mehanika, mehanika tekočin, termodinamika in akustika. Različne vrste analiz, ki jih ponuja SimScale, je mogoče uporabiti za izzive v različnih industrijskih načinih uporabe, od klasične analize obremenitve delov motorjev do študij mehanike tekočin v avtomobilizmu in prenosu toplote ter analiz prenosa toplote v kemični ter procesni industriji. S skoraj neomejeno računalniško zmogljivostjo omogoča SimScale uporabnikom zmogljivost na zahtevo, pri tem pa plačajo le to, kar porabijo. Uporabniki lahko simulacijske projekte prav tako delijo s sodelavci in strankami.

SimScale GmbH

www.simscale.de 

Več o članku

Spletna platforma za inženirske simulacije

WEB seminarji