Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Svet mehatronike

PIAB: Vakuumsko prijemalo piCOBOT® sedaj še bolj kolaborativno

31 06 02

logo

End-of-arm prijemalo piCOBOT® proizvajalca PIAB je sedaj na voljo s splošnim električnim vmesnikom in več možnostmi za mehanske pritrdilne plošče različnih dimenzij v skladu s standardom ISO 9409-1.

To omogoča njegovo konfiguracijo za delo s katerim koli kolaborativnim robotom ali manjšimi industrijskimi roboti. S ponudbo splošne združljivosti za prijemala piCOBOT®, proizvajalec PIAB odgovarja na potrebe več proizvajalcev tako imenovanih kobotov, ki želijo v sodelovanju s svojimi koboti uporabiti edinstveno vakuumsko prijemalo. Prvotno certificiran za delo s koboti proizvajalca robotov UR, piCOBOT® zdaj širi svoj doseg tudi na trg ostalih kobotov in ponuja visoko stopnjo konfiguracije. 

Z uporabniku prijaznim spletnim orodjem za konfiguracijo lahko kupci izbirajo med splošnim električnim vmesnikom, vključno s standardnim kablom ali tistim, ki ga predpiše proizvajalec robotov UR. Kupci lahko izbirajo tudi med različnimi mehanskimi vmesniki, ki natančno ustrezajo njihovim specifičnim zahtevam in/ali aplikacijam. Prijemalo piCOBOT® zagotavlja varno in učinkovito interakcijo med človekom in robotom ter združuje vakuumsko črpalko in prijemalo opremljeno s sesalnimi gumami.

Za zagotavljanje optimalne nosilnost kobota, tehta prijemalo piCOBOT® le 720g. Kljub svoji minimalni teži je prijemalo proizvajalca PIAB še vedno zmožno dvigniti predmete težke do 7 kg. Kompaktna oblika in majhna vgradna višina 69 mm omogočata tudi uporabo na območjih z omejenim prostorom. Zasnovan je za največjo fleksibilnost in doseg, širok je 97-142 mm, njegova roka pa se lahko nagne do +/- 15 stopinj.

Več informacij o vakuumskih prijemalih PIAB dobite pri podjetju INOTEH.

 

INOTEH d.o.o.

K železnici 7

SI-2345 Bistrica ob Dravi

tel.: 02 / 665 11 34

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

www.inoteh.si

Celotna PDF revija brezplačno!

WEB seminarji