Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Svet mehatronike

Robotmaster CAD/CAM za robote

logo

Robotmaster CAD/CAM za robote je programska oprema za offline programiranje robotov (OLP) različnih proizvajalcev.

Brezhibno združuje off-line programiranje, simulacijo in generiranje kode ter zagotavlja hitro, učinkovito, enostavno programiranje robotov in brezhibne robotske programe.

Proizvajalcem pomaga uporabljati robote za proizvodnjo izdelkov višje kakovosti po nižjih cenah, s hitrostjo in prilagodljivostjo, ki sta potrebni za spopadanje s konkurenti po vsem svetu. Robotmaster je idealna programska rešitev za off-line programiranje robotov (OLP) in simulacijo robotov za vse aplikacije, ki zahtevajo CAD/CAM za robote, vključno z obrezovanjem, 3D obdelavo, čiščenjem srha, raziglanjem, poliranjem, varjenjem, doziranjem, brušenjem, vrtanjem ter spenjanjem, barvanjem...

Robotmaster v enotnem okolju povezuje programiranje, simulacijo in generiranje kode. Glavne značilnosti programske opreme Robotmaster so: vgrajena CAD/CAM funkcionalnost, interaktivno okolje za simulacijo in urejanje, optimizacija gibanja robota, analiza delovnega prostora, združljivost z roboti različnih proizvajalcev.
Zmogljivo, integrirano 6-osno programiranje kontur, posebej zasnovano za programiranje robotov, omogoča ustvarjanje optimiziranih robotskih programov. Robotmasterjevo interaktivno simulacijsko okolje (RISE) zagotavlja edinstveno orodje za hitro in enostavno programiranje, vizualizacijo in optimizacijo procesov/dogodkov. Optimizacija omogoča hitro vizualizacijo težav kot so singularnost, trki, omejitve sklepov in dosega in njihovo odpravo na podlagi meril/kriterijev, ki jih je izbral uporabnik. Poleg tega optimizacija omogoča hkratno optimiranje več parametrov, vključno z rotacijo orodja, nagibom orodja in položajem dodatnih zunanjih linearnih ali rotacijskih osi. Analiza delovnega prostora omogoča reševanje težav z dosegom robota in pozicioniranjem obdelovanca ter omogoča določanje optimalnega pozicioniranja obdelovanca. Prav tako z Robotmasterjem enostavno programiramo prehode med posameznimi operacijami s samodejnim optimiziranjem drže in konfiguracije robota za uspešno izvedbo naslednje operacije/naloge.

Če želite s svojim robotom ustvariti več dobička s poenostavljeno, a visoko zmogljivo programsko opremo, je Robotmaster pravilna izbira.

https://camincam.si

Celotna PDF revija brezplačno!

WEB seminarji