Trek Bicycle tiska prototipe koles

Trek Bicycle je podjetje, ki je 3D tiskalnik Objet500 Connex3 testiralo že pred vstopom na trg.

Nad 3D tiskalnikom so več kot navdušeni. Sedaj lahko enostavno izdelajo prototipe delov koles, ki izgledajo in se tudi občutijo kot končni izdelki. Predvsem so navdušeni nad tiskanjem modelov direktno v barvi. S 3D tiskalnikom Connex3 so spremenili način proizvodnje iz tradicionalnih časovno zahtevnih CNC procesov v hitro in realistično izdelavo prototipov za funkcionalno testiranje. S 3D tiskalnikom Connex3 izdelujejo različne dodatke za kolesa, kot so sedeži in ročke, zelo pa so zadovoljni tudi z mavričnimi čeladami.

Audax d.o.o.

Tel.: 01 200 40 50

www.3dtiskalniki.si

Več o članku

Trek Bicycle tiska prototipe koles

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!