Trek Bicycle tiska prototipe koles

Trek Bicycle je podjetje, ki je 3D tiskalnik Objet500 Connex3 testiralo že pred vstopom na trg.

Nad 3D tiskalnikom so več kot navdušeni. Sedaj lahko enostavno izdelajo prototipe delov koles, ki izgledajo in se tudi občutijo kot končni izdelki. Predvsem so navdušeni nad tiskanjem modelov direktno v barvi. S 3D tiskalnikom Connex3 so spremenili način proizvodnje iz tradicionalnih časovno zahtevnih CNC procesov v hitro in realistično izdelavo prototipov za funkcionalno testiranje. S 3D tiskalnikom Connex3 izdelujejo različne dodatke za kolesa, kot so sedeži in ročke, zelo pa so zadovoljni tudi z mavričnimi čeladami.

Audax d.o.o.

Tel.: 01 200 40 50

www.3dtiskalniki.si

Več o članku

Trek Bicycle tiska prototipe koles

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!