Trek Bicycle tiska prototipe koles

Trek Bicycle je podjetje, ki je 3D tiskalnik Objet500 Connex3 testiralo že pred vstopom na trg.

Nad 3D tiskalnikom so več kot navdušeni. Sedaj lahko enostavno izdelajo prototipe delov koles, ki izgledajo in se tudi občutijo kot končni izdelki. Predvsem so navdušeni nad tiskanjem modelov direktno v barvi. S 3D tiskalnikom Connex3 so spremenili način proizvodnje iz tradicionalnih časovno zahtevnih CNC procesov v hitro in realistično izdelavo prototipov za funkcionalno testiranje. S 3D tiskalnikom Connex3 izdelujejo različne dodatke za kolesa, kot so sedeži in ročke, zelo pa so zadovoljni tudi z mavričnimi čeladami.

Audax d.o.o.

Tel.: 01 200 40 50

www.3dtiskalniki.si

Več o članku

Trek Bicycle tiska prototipe koles

Sorodni članki

Zadnji članki

Plastožer – naprava za drobljenje pločevink in plastike

V petek, 5. 5. 2023 se je odvilo finale že 10. Junior Achivement nacionalno tekmovanje programa Moje podjetje, ki so ga izvedli na na Gospodarski zbornici Slovenije.

MIEL OMRON na sejmu MIS’23

MIEL OMRON na sejmu MIS'23

Svet mehatronike 42

v industriji so materiali različnih izdelkov zelo pomembni. Pomembno je, da je nek material trden, žilav – seveda odvisno od uporabe. Pri nekaterih primerih uporabe pa je pomembno, da je material tudi elastičen in da se po obremenitvi vrne v svoj položaj. Tako so japonski znanstveniki naredili nov material - leguro na osnovi bakra, ki ima elastično obremenitev večjo od 4,3%. Tak material bi lahko prišel prav v proizvodnji naprav za športnike, v medicinskih napravah ter verjetno še kje drugje.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!