Kaj pomeni TOČKA? Kje nadete TOČKO? Kako postati točka?

Da bi revijo približali našim bralcem smo se odločili, da poiščemo različne trgovine, knjižnjice ali podjetja, kjer si lahko vsakdo brezplačno pride iskati revijo Svet mehatronike.

Brezplačno revijo lahko prejmete na dva načina:

  • Lahko vam jo pošljemo po pošti z minimalnimi stroški poštnine (5€/leto)
  • Brezplačno jo prejmete na eni od TOČK, ki so razporejene po celotni Sloveniji. Kje vse so TOČKE si lahko ogledate na spodnjem zemljevidu.

Vabljeni, da postanete TOČKA!

Vsako podjetje, trgovina ali društvo, ki bi želelo svojim obiskovalcem brezplačno ponuditi strokovno revijo Svet mehatronike, lahko postane “TOČKA”. Revijo vam brezplačno pošljemo ob vsaki izdaji na vaš naslov. Nudimo 3 vrste paketov. Izberite si enega ter ga vpišite v kontaktni obrazec:

  • paket 10 revij
  • paket 25 revij
  • paket 50 revij

S tem ko postanete TOČKA boste tudi bolj prepoznavni v vašem poslu, saj vas bodo iskale stranke, ki bodo želele prejeti brezplačni izvod revije Svet mehatronike!

Sporoči TOČKO!

Ne bi želeli plačevati poštnih stroškov za revijo Svet mehatronike? Imate v vašem kraju trgovino, podjetje ali kakšno drugo ustanovo, v katero zahajate večkrat?

Mi bomo kontaktirali to ustanovo in če se bodo strinjali bo ta ustanova postala “TOČKA”, v kateri boste lahko prejemali brezplačno revijo Svet mehatronike.