PTC Creo 3.0 s tehnologijo Unite, za načrtovanje 3D-izdelkov

Strankam omogoča delo z in uskladitev podatkov iz katerega koli vira CAD, zagotavlja nova orodja za spodbujanje inovacij pri razvoju konceptov in olajša vsakodnevno projektiranje.


Podjetje PTC (Nasdaq: PTC) je najavilo najnovejšo izdajo svoje revolucionarne programske opreme za načrtovanje 3D-izdelkov, programskega paketa PTC Creo. S programskim paketom PTC Creo 3.0 uvaja podjetje PTC novo tehnologijo UniteTM, ki bistveno izboljšuje zmožnost uporabe datotek CAD iz različnih sistemov neposredno v programskem paketu PTC Creo. Programski paket PTC Creo 3.0 pri tem tudi spodbuja inovacije, saj ponuja zmogljivejša skrbno integrirana orodja za razvoj konceptov, s katerimi lahko delo, vloženo v razvoj koncepta, v celoti znova uporabimo v postopku podrobnega projektiranja. Izdaja vključuje bistvene izboljšave produktivnosti, kar strankam še dodatno omogoča, da se posvetijo visokonivojskim inovacijam in kakovosti izdelkov.

Tehnologija Unite

Tehnologija Unite v programskem paketu PTC Creo 3.0 omogoča uporabo podatkov CAD v različnih zapisih neposredno v aplikacijah PTC Creo ParametricTM, Creo DirectTM, Creo SimulateTM in Creo Options ModelerTM. Ta izdaja tako omogoča doseganje bistveno večje učinkovitosti pri konsolidaciji več sistemov CAD s programskim paketom PTC Creo in pri sodelovanju z uporabniki drugih orodij CAD. Prispevki k učinkovitosti omogočajo izboljšave na področju pravočasnega dokončanja projektov in kakovosti ter privlačnosti izdelka, tako da lahko ekipe porabijo več časa za inovacije in manj za opravila, ki ne dodajajo vrednosti, kot sta vnovično ustvarjanje namena zasnove in večkratno upravljanje datotek.

Tel.: 01 200 40 50

www.audax.si

www.ptc.com 

Več o članku

 

 

 

 

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!