PTC Creo 3.0 s tehnologijo Unite, za načrtovanje 3D-izdelkov

Strankam omogoča delo z in uskladitev podatkov iz katerega koli vira CAD, zagotavlja nova orodja za spodbujanje inovacij pri razvoju konceptov in olajša vsakodnevno projektiranje.


Podjetje PTC (Nasdaq: PTC) je najavilo najnovejšo izdajo svoje revolucionarne programske opreme za načrtovanje 3D-izdelkov, programskega paketa PTC Creo. S programskim paketom PTC Creo 3.0 uvaja podjetje PTC novo tehnologijo UniteTM, ki bistveno izboljšuje zmožnost uporabe datotek CAD iz različnih sistemov neposredno v programskem paketu PTC Creo. Programski paket PTC Creo 3.0 pri tem tudi spodbuja inovacije, saj ponuja zmogljivejša skrbno integrirana orodja za razvoj konceptov, s katerimi lahko delo, vloženo v razvoj koncepta, v celoti znova uporabimo v postopku podrobnega projektiranja. Izdaja vključuje bistvene izboljšave produktivnosti, kar strankam še dodatno omogoča, da se posvetijo visokonivojskim inovacijam in kakovosti izdelkov.

Tehnologija Unite

Tehnologija Unite v programskem paketu PTC Creo 3.0 omogoča uporabo podatkov CAD v različnih zapisih neposredno v aplikacijah PTC Creo ParametricTM, Creo DirectTM, Creo SimulateTM in Creo Options ModelerTM. Ta izdaja tako omogoča doseganje bistveno večje učinkovitosti pri konsolidaciji več sistemov CAD s programskim paketom PTC Creo in pri sodelovanju z uporabniki drugih orodij CAD. Prispevki k učinkovitosti omogočajo izboljšave na področju pravočasnega dokončanja projektov in kakovosti ter privlačnosti izdelka, tako da lahko ekipe porabijo več časa za inovacije in manj za opravila, ki ne dodajajo vrednosti, kot sta vnovično ustvarjanje namena zasnove in večkratno upravljanje datotek.

Tel.: 01 200 40 50

www.audax.si

www.ptc.com 

Več o članku

 

 

 

 

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!