PTC Creo 3.0 s tehnologijo Unite, za načrtovanje 3D-izdelkov

Strankam omogoča delo z in uskladitev podatkov iz katerega koli vira CAD, zagotavlja nova orodja za spodbujanje inovacij pri razvoju konceptov in olajša vsakodnevno projektiranje.


Podjetje PTC (Nasdaq: PTC) je najavilo najnovejšo izdajo svoje revolucionarne programske opreme za načrtovanje 3D-izdelkov, programskega paketa PTC Creo. S programskim paketom PTC Creo 3.0 uvaja podjetje PTC novo tehnologijo UniteTM, ki bistveno izboljšuje zmožnost uporabe datotek CAD iz različnih sistemov neposredno v programskem paketu PTC Creo. Programski paket PTC Creo 3.0 pri tem tudi spodbuja inovacije, saj ponuja zmogljivejša skrbno integrirana orodja za razvoj konceptov, s katerimi lahko delo, vloženo v razvoj koncepta, v celoti znova uporabimo v postopku podrobnega projektiranja. Izdaja vključuje bistvene izboljšave produktivnosti, kar strankam še dodatno omogoča, da se posvetijo visokonivojskim inovacijam in kakovosti izdelkov.

Tehnologija Unite

Tehnologija Unite v programskem paketu PTC Creo 3.0 omogoča uporabo podatkov CAD v različnih zapisih neposredno v aplikacijah PTC Creo ParametricTM, Creo DirectTM, Creo SimulateTM in Creo Options ModelerTM. Ta izdaja tako omogoča doseganje bistveno večje učinkovitosti pri konsolidaciji več sistemov CAD s programskim paketom PTC Creo in pri sodelovanju z uporabniki drugih orodij CAD. Prispevki k učinkovitosti omogočajo izboljšave na področju pravočasnega dokončanja projektov in kakovosti ter privlačnosti izdelka, tako da lahko ekipe porabijo več časa za inovacije in manj za opravila, ki ne dodajajo vrednosti, kot sta vnovično ustvarjanje namena zasnove in večkratno upravljanje datotek.

Tel.: 01 200 40 50

www.audax.si

www.ptc.com 

Več o članku

 

 

 

 

Sorodni članki

Zadnji članki

Plastožer – naprava za drobljenje pločevink in plastike

V petek, 5. 5. 2023 se je odvilo finale že 10. Junior Achivement nacionalno tekmovanje programa Moje podjetje, ki so ga izvedli na na Gospodarski zbornici Slovenije.

MIEL OMRON na sejmu MIS’23

MIEL OMRON na sejmu MIS'23

Svet mehatronike 42

v industriji so materiali različnih izdelkov zelo pomembni. Pomembno je, da je nek material trden, žilav – seveda odvisno od uporabe. Pri nekaterih primerih uporabe pa je pomembno, da je material tudi elastičen in da se po obremenitvi vrne v svoj položaj. Tako so japonski znanstveniki naredili nov material - leguro na osnovi bakra, ki ima elastično obremenitev večjo od 4,3%. Tak material bi lahko prišel prav v proizvodnji naprav za športnike, v medicinskih napravah ter verjetno še kje drugje.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!