MEAN WELL napajalniki serije DRA-40 in DRA-60

Novi industrijski zmogljivi napajalniki serije DRA-40 in DRA-60 za montažo na Din letev.

Veliko industrijskih elektronskih naprav je sestavljenih tako, da je celoten sistem v eni omari kot enota in da so ključne komponente pritrjene na DIN letev kar omogoča fleksibilnost upravljanja sistema. Pričakuje se, da bo na trgu vedno več povpraševanja po napajalnikih z možnostjo pritrditve na DIN letev. MEAN WELL je zato razvil 40W napajalnike serije DRA-40 in 60W napajalnike serije DRA-60.

Poleg standardnih funkcij ostalih Mean Well DIN napajalnikov, kot so nastavljanje izhodne napetosti in funkcij zaščite, imata seriji DRA-40 in DRA-60 še funkcijo nastavitve izhodnega toka. Ta funkcija omogoča uporabnikom, da lahko prilagodijo izhodni tok z signalom 1 ~ 10VDC, PWM ali s pomočjo upora in s tem omogoča veliko prilagodljivost pri načrtovanju sistema. Veliko aplikacijam z LED razsvetljavo lahko tako spremenimo jakost osvetlitve z nastavitvijo izhodnega toka.

Napajalnike serije DRA-40 in DRA-60 je mogoče namestiti na TS-35 / 7,5 ali TS-35/15 DIN letev. Vhodna izmenična napetost je v širokem razponu od 90 ~ 264VAC. Izhodna napetost je 12VDC ali 24VDC odvisno od modela. Seriji sta zasnovani brez vgrajenega ventilatorja. Napajalniki se hladijo le z naravno konvekcijo zraka v temperaturnem območju  -40°C do  +70°C.

Druge standardne funkcije vključujejo zaščito pred kratkim stikom, preobremenitvijo ter prenapetostjo in možnostjo nastavitve izhodne napetosti. Napajalniki serije DRA-40 in DRA-60 so certificirani z UL / CUL / TUV / CE/ CB varnostnimi predpisi in izpolnjujejo zahteve iz IEC60950-1 (LPS). Napajalniki serije DRA-40 in DRA-60 so primerni za napajanja različnih aplikacij kot so nadzorni sistemi z strojnim vidom, sistemov za gojenje rastlin z LED svetlobnim virom in ostale LED aplikacije.

LCR d.o.o.

www.lcr.si 

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!