Novi visoko hitrostni »pick-and-place« robot serije RH-1FHR5515

Z novim robotom Mitsubishi Electric dopolnjuje F serijo SCARA robotov. Mitsubishi z omenjenim modelom ponuja hitrega robota, idealnega za rokovanje z manjšimi (sestavnimi) deli.

Novi robot je dizajniran predvsem za najbolj aktualne trge avtomatizacije, tj. industrije farmacije, kozmetike, znanosti, ter pakirne in prehrambene branže.

Omenjeni robot se odlikuje z nosilnostjo do 3 kilogramov in ima lastnosti vseh standardnih F SCARA robotov-notranje ožičenje in interni odvod/dovod zraka, ki omogočata neovirano delovanje robota in ostalih naprav v okolici.

Visoko hitrostni »pick-and-place« robot je posodobljena različica z večjo zmogljivostjo motorjev in lažjimi rokami robota.

Glavne lastnosti RH-FHR15515:

  • 4-osni robot.
  • Maksimalni doseg 550 mm.
  • Stenska, talna ali stropna montaža.
  • Dolžina cikla 0,28 sekunde.

Stranska oprema in napeljava je lahko vgrajena pod robotom, kar omogoča prihranek prostora in nemoteno delovanje ostalih naprav v okolici. Vakumski ventil je lahko vgrajen v robotsko roko. Raven IP zaščite od IP20 do IP65/za zahtevnejše higienske standarde je mogoče dodati zaščitno manšeto na J4 os. Izboljšani algoritem za visoko-hitrostno sledenje  omogoča hitro sledenje in visoko preciznost ob 150 prijemih na minuto.

www.inea-rbt.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!