Čista oblika standardnega valja DSBF

Gladke površine, veliki radiji, nobenih mest za nabiranje umazanije, vse to odlikuje valj DSBF podjetja Festo izdelanem po ISO 15552.

Valji DSBF so prav posebno  primerni za vgradnjo v naprave v prehrambni industriji in industriji pijač. Osnovna izvedba valjev pa  vključuje po FDA certificirano mazanje in tesneje.

Značilnosti valjev DSBF so:

  • korozijska obstojnost,
  • so prijazni za čiščenje,
  • prilagojeni uporabnikom,
  • imajo dolgo življenjsko dobo in so robustni,
  • imajo vgrajeno samonastavljivo pametno končno dušenje,
  • odlikujejo jih zanesljive senzorske rešitve.

Zahvaljujoč visoki kakovosti obdelave površin običajna čistilna sredstva ne poškodujejo valjev. Odvisno od zahtev je mogoče izbrati različne izvedbe tesnil. Tako tesnila za suho tesnjenje zanesljivo obdržijo svojo funkcijo tudi, če se je mazalno sredstvo zaradi pogostega pranja  izpralo.

Valji DSBF se enostavno in samodejno prilagajajo spremembam obremenitve in hitrosti.  Samonastavljivo dušenje – PPS prihrani čas pri vgradnji in nastavitvah ter poveča prilagodljivost proizvodnje. Razen tega je vijak za nastavitve PPS brez mest za nabiranje umazanije tako, da ni mest, ki bi bila izvor infekcij in je zato čiščenje hitrejše.

www.festo.com

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!