Napajalniki serije DRC-40 in DRC-60

Novi Mean Well napajalniki za brezprekinitveno napajanje z montažo na din letev. Mean Well napajalnike v varnostnih sistemih uporabljajo vodilni svetovni proizvajalci varnostnih in nadzornih sistemov.

Proizvajalec je imel do sedaj v ponudbi napajalnike za brezprekinitveno napajanje serij AD, ADS, ADD in SCP v zaprtem ohišju ter PSC serijo, ki je brez ohišja.

Da bi izpolnili zahteve po montaži napajalnikov na DIN letev znotraj kontrolnih omar, je proizvajalec Mean Well razvil 40W in 60W napajalnike serije DRC-40 in DRC-60. Napajalniki serije DRC so namenjeni montaži na TS-35/7,5 ali TS-35/15 DIN letev. Poleg primarnega izhoda (CH1) imajo napajalniki tudi sekundarni izhod (CH2), ki je namenjen priklopu in polnjenju akumulatorja. V primeru izpada električnega omrežja napajalniki serij DRC-40 in DRC-60 zagotavljajo brezprekinitveno delovanje primarnega izhoda (CH1), v skladu s kapaciteto priključenega akumulatorja.

Vhodna napetost serij DRC-40 in DRC-60 je 90-264VAC, izhodna napetost pa 13,8VDC (A model) in 27,6VDC (B model). Napajalnikom lahko nastavimo izhodno napetost na primarnem izhodu (CH1). Seriji sta zasnovani brez vgrajenega ventilatorja in se hladita s prosto konvekcijo zraka. Temperatura okolice je lahko od -30 °C do +70 °C. Z vgrajeno aktivno PFC (power factor correction) funkcijo in moderno zasnovo vezij imajo napajalniki serije DRC do 88% izkoristek, odvisno od posameznega modela.

www.lcr.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!