»Prihodnost je prišla« sejemski četvorček v Celju

Aprila v Celju tudi o razvoju slovenskih orodjarn – Kako ustvarjati nova delovna mesta in usmerjati mlade v industrijo?

Od 21. do 24. aprila 2015 bodo v Celju štirje mednarodni strokovni sejmi. Na sejmih orodjarstva Forma tool, plastike, gume in kemije Plagkem, grafike in pakiranja Graf&Pack ter sejmu Varjenje in livarstvo se bo predstavilo več kot 650 razstavljavcev in zastopnikov, od tega več kot 300 direktno. V družbi Celjski sejem z optimizmom sprejemajo odličen odziv razstavljavcev, saj so zaradi velikega zanimanja razstavne površine v primerjavi s predhodnimi sejmi povečali za dve sejemski dvorani. Ker skupaj z razstavljavci in strokovnimi partnerji pripravljajo še spremljajoči program o najbolj aktualnih vprašanjih panog, v Celju pričakujejo tudi dober odziv obiskovalcev.

Razstavljavci lahko svoje poslovne partnerje brezplačno povabijo na sejem

Na strokovnem četverčku se bodo aprila zbrali najboljši domači ponudniki te industrije, kot tudi najpomembnejše svetovne blagovne znamke. Strokovna društva in organizatorji pripravljajo tudi skupinske predstavitve svojega gospodarstva. Skupinsko se bodo tako predstavila podjetja iz Italije, Kitajske, Rusije, Srbije in Tajvana.

Razstavljavci napovedujejo, da bodo na celjskem sejmišču predstavili številne novosti v svoji ponudbi. Predstavljene bodo nove tehnične rešitve na področju preoblikovanja pločevine, energijsko varčne izvedbe strojev, industrijski roboti. Ogledati si bo mogoče stroje za obdelavo kovin, za optično merjenje, za predelavo umetnih mas, CNC obdelovalne stroje, rezilna in ročna orodja. V razstavnem programu so tudi industrijska maziva, olja, masti, emulzije in čistila, predstavili se bodo ponudniki različne programske opreme, tehničnega svetovanja in servisne podpore, ponudniki grafičnih storitev, industrije pakiranja in embalaže. Na sejmišču si bo mogoče ogledati vse za varjenje in rezanje, livarske stroje, opremo in materiale.

Celjski sejem d.d.

Dečkova 1, 3000 Celje

T: +386 (0) 3 54 33 000

www.ce-sejem.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!