»Prihodnost je prišla« sejemski četvorček v Celju

Aprila v Celju tudi o razvoju slovenskih orodjarn – Kako ustvarjati nova delovna mesta in usmerjati mlade v industrijo?

Od 21. do 24. aprila 2015 bodo v Celju štirje mednarodni strokovni sejmi. Na sejmih orodjarstva Forma tool, plastike, gume in kemije Plagkem, grafike in pakiranja Graf&Pack ter sejmu Varjenje in livarstvo se bo predstavilo več kot 650 razstavljavcev in zastopnikov, od tega več kot 300 direktno. V družbi Celjski sejem z optimizmom sprejemajo odličen odziv razstavljavcev, saj so zaradi velikega zanimanja razstavne površine v primerjavi s predhodnimi sejmi povečali za dve sejemski dvorani. Ker skupaj z razstavljavci in strokovnimi partnerji pripravljajo še spremljajoči program o najbolj aktualnih vprašanjih panog, v Celju pričakujejo tudi dober odziv obiskovalcev.

Razstavljavci lahko svoje poslovne partnerje brezplačno povabijo na sejem

Na strokovnem četverčku se bodo aprila zbrali najboljši domači ponudniki te industrije, kot tudi najpomembnejše svetovne blagovne znamke. Strokovna društva in organizatorji pripravljajo tudi skupinske predstavitve svojega gospodarstva. Skupinsko se bodo tako predstavila podjetja iz Italije, Kitajske, Rusije, Srbije in Tajvana.

Razstavljavci napovedujejo, da bodo na celjskem sejmišču predstavili številne novosti v svoji ponudbi. Predstavljene bodo nove tehnične rešitve na področju preoblikovanja pločevine, energijsko varčne izvedbe strojev, industrijski roboti. Ogledati si bo mogoče stroje za obdelavo kovin, za optično merjenje, za predelavo umetnih mas, CNC obdelovalne stroje, rezilna in ročna orodja. V razstavnem programu so tudi industrijska maziva, olja, masti, emulzije in čistila, predstavili se bodo ponudniki različne programske opreme, tehničnega svetovanja in servisne podpore, ponudniki grafičnih storitev, industrije pakiranja in embalaže. Na sejmišču si bo mogoče ogledati vse za varjenje in rezanje, livarske stroje, opremo in materiale.

Celjski sejem d.d.

Dečkova 1, 3000 Celje

T: +386 (0) 3 54 33 000

www.ce-sejem.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!