»Prihodnost je prišla« sejemski četvorček v Celju

Aprila v Celju tudi o razvoju slovenskih orodjarn – Kako ustvarjati nova delovna mesta in usmerjati mlade v industrijo?

Od 21. do 24. aprila 2015 bodo v Celju štirje mednarodni strokovni sejmi. Na sejmih orodjarstva Forma tool, plastike, gume in kemije Plagkem, grafike in pakiranja Graf&Pack ter sejmu Varjenje in livarstvo se bo predstavilo več kot 650 razstavljavcev in zastopnikov, od tega več kot 300 direktno. V družbi Celjski sejem z optimizmom sprejemajo odličen odziv razstavljavcev, saj so zaradi velikega zanimanja razstavne površine v primerjavi s predhodnimi sejmi povečali za dve sejemski dvorani. Ker skupaj z razstavljavci in strokovnimi partnerji pripravljajo še spremljajoči program o najbolj aktualnih vprašanjih panog, v Celju pričakujejo tudi dober odziv obiskovalcev.

Razstavljavci lahko svoje poslovne partnerje brezplačno povabijo na sejem

Na strokovnem četverčku se bodo aprila zbrali najboljši domači ponudniki te industrije, kot tudi najpomembnejše svetovne blagovne znamke. Strokovna društva in organizatorji pripravljajo tudi skupinske predstavitve svojega gospodarstva. Skupinsko se bodo tako predstavila podjetja iz Italije, Kitajske, Rusije, Srbije in Tajvana.

Razstavljavci napovedujejo, da bodo na celjskem sejmišču predstavili številne novosti v svoji ponudbi. Predstavljene bodo nove tehnične rešitve na področju preoblikovanja pločevine, energijsko varčne izvedbe strojev, industrijski roboti. Ogledati si bo mogoče stroje za obdelavo kovin, za optično merjenje, za predelavo umetnih mas, CNC obdelovalne stroje, rezilna in ročna orodja. V razstavnem programu so tudi industrijska maziva, olja, masti, emulzije in čistila, predstavili se bodo ponudniki različne programske opreme, tehničnega svetovanja in servisne podpore, ponudniki grafičnih storitev, industrije pakiranja in embalaže. Na sejmišču si bo mogoče ogledati vse za varjenje in rezanje, livarske stroje, opremo in materiale.

Celjski sejem d.d.

Dečkova 1, 3000 Celje

T: +386 (0) 3 54 33 000

www.ce-sejem.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!