Saia E-line – avtomatizacija zgradb

Modularen, prilagodljiv, razširljiv in komunikacijsko povezljiv sistem za avtomatizacijo zgradb.

Ključne lastnosti:

  • prosto programabilni sistemi so prilagodljivi in je z njihovo uporabo mogoče najboljše uresničiti in izvesti zahtevane naloge,
  • enostavna montaža (v skladu z DIN 43880) omogoča modularno sestavljanje in vgradnjo v elektro stikalne bloke in vgradnjo v najbolj zaprte lokacije (npr. medstopovje),
  • samodejne funkcije in popolna programabilnost s SAIA®PG5, ki omogoča implementacijo novih uporabniških zahtev, funkcij in modifikacij,
  • nova „E-Suite“ FBox knjižnica za elektro in HVAC aplikacije – za učinkovit inženiring v le nekaj korakih/klikih miške.

Nova E-line Saia-Burgess Controls linija modulov  je prilagodljiva, namenjena je predvsem avtomatizaciji zgradb in zagotavlja enostavno vzdrževanje. Njihova modularna zgradba in standardizirana oblika ohišij  (DIN 43880) izpolnjuje vse regulativne zahteve. Primerna je za uporabo tako v malih sobnih elektro razdelilcih, kot tudi v vseh drugih vrstah elektro razdelilnih omar.  V povezavi z  enim od Saia®PCD prosto programabilnih krmilnikov ali pWEB panelom so moduli E-line linije idealna kombinacija za izvedbo zahtevnih HVAC sistemov v avtomatizaciji zgradb.

E-line linija prosto programabilnih vhodno izhodnih modulov je zasnovana tako, da maksimalno pokrije prostorske konfiguracije na področju ogrevanja, hlajenja, prezračevanja, klimatizacije, razsvetljave in senčenja. Za uporabo so na voljo naslednji moduli:

PCD1.G3600 (105mm) – prosto programabilen krmilnik (s  kombinacijo analogno/digitalnih vhodov/ izhodov). Digitalni in analogni vhodi omogočajo priključitev stikal, senzorjev za temperaturo, vlago in kakovost zraka. Releji so namenjeni za neposredno povezavo konvektorjev in električnih dogrelnikov. Triak izhodi omogočajo priključitev termičnih ali tritočkovnimi ventilov.

Controls.SI

Brodišče 18, 1236 Trzin

GSM: 031 885 473

www.controls.si 

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!