B&R – Perfection in Automation

V podjetju PS, d.o.o., Logatec smo postali zastopniki za avstrijsko podjetje B&R. S tem smo razširili prodajni program na področju krmilnikov, panelov, industrijskih računalnikov in vhodno/izhodnih enot.

V nadaljevanju članka je predstavljeno podjetje B&R, na kratko pa so opisani tudi nekateri izmed njihovih produktov.

O podjetju B&R

B&R sta leta 1979 ustanovila Erwin Bernecker ter Josef Rainer. Podjetje se ukvarja z razvojem in izdelavo opreme za avtomatizacijo v vseh branžah proizvodne in procesne industrije. Ponuja celotno paleto izdelkov, ki so potrebni za izvedbo projekta avtomatizacije: krmilnike, modularne V/I enote, module za omrežja ter področna vodila, servo regulatorje, frekvenčne pretvornike, varnostne module, servo in koračne motorje, planetne reduktorje, industrijske računalnike, panele, panelne računalnike, napajalnike in več.

Gre za podjetje svetovnih razsežnosti, s poslovalnicami v kar 75 državah in s preko 2500 zaposlenimi. Samo v zadnjih petih letih so na novo zaposlili več kot 700 inženirjev. Podjetje daje velik poudarek inovacijam in razvoju, posledice so vidne na veliki letni rasti dohodkov. Za leto 2014 so tako že presegli zastavljeni cilj pol milijarde EUR. Tako razvoj kot proizvodnja izdelkov potekata v matičnem kraju podjetja, Eggelsberg v Avstriji. To jim omogoča celovit in stalen pregled nad proizvodnjo, kar se odraža na visoki kvaliteti njihovih izdelkov.

Ena izmed njihovih prednosti pred konkurenco je ta, da poleg prodaje komponent za avtomatizacijo tudi sami razvijajo aplikacije in aktivno sodelujejo pri nekaterih novih projektih. Tako zelo hitro dobijo povratne informacije o delovanju svoje opreme in o morebitnih težavah, s katerimi se soočajo njihovi kupci. Stranka se na primer lahko odloči, da pri razvoju novega projekta potrebuje pomoč. Podjetje B&R jim v tem primeru dodeli aplikativne inženirje z dolgoletnimi izkušnjami, ki nato aktivno sodelujejo pri projektu in stranki pomagajo do končne rešitve.

Družba za projektiranje in izdelavo strojev, d.o.o.

Kalce 30b

1370 Logatec

Tel.: 01/750-85-10

www.ps-log.si 

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!