MB-NAKLO: prehod na električna prijemala SCHUNK

Prijemala EGS vrhunskega proizvajalca vpenjalnih in prijemalnih sistemov SCHUNK uporabniku zagotavljajo visoko učinkovite in napredne električne rešitve. Rešitve brez pnevmatike.

EGS je novo kompaktno električno rotacijsko prijemalo proizvajalca SCHUNK. Enota opredeljuje popolnoma nove dimenzije glede učinkovitosti manipuliranja z majhnimi komponentami. Uporabniku olajša pomemben prehod na uporabo novih, električnih rešitev, torej rešitev brez pnevmatike. Gre za prvo enoto, ki združuje električno prijemanje in obračanje znotraj istega ohišja. Prijemalo zahteva malo vzdrževanja, kar poleg cenovne dosegljivosti uporabniku omogoča, da lahko hitro preide na visoko učinkovite, napredne električne sisteme.

Patentirana kombinacija prijemanja in obračanja

Kombinacija prijemanja in obračanja, patentirana s strani podjetja Schunk, omogoča neskončno rotacijo brez prenosa elektrike preko enote. Ker je modul opremljen le s stacionarnim, brez krtačnim in zato ne obrabljivim 24V DC motorjem in ne zahteva nobenih gibljivih kablov, drsnih obročev ali blažilnikov, v montaži zagotavlja še večjo stabilnost procesa ter večjo razpoložljivost. Prednapeta kroglična vodila brez zračnosti zagotavljajo visoko precizno prijemanje in praktično konstantno silo prijemanja skozi celotno dolžino prstov.

MB-NA­KLO d.o.o.

Tel: 04 277 17 13

www.mb-naklo.si 

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!