Zanesljive komponente za uporabo v strojegradnji in industrijski avtomatizaciji

V industrijski avtomatizaciji so pomembne lastnosti komponent zanesljivost, vzdržljivost, preglednost…. Bi sprejeli izgubo napajanja v vašem sistemu in tvegali zastoj in izgube v proizvodnji?

Nemško podjetje Weidmüller je za področje industrijske avtomatizacije in strojegradnje pripravilo zanesljivo platformo aktivnih komponent, ki nudijo vse našteto. Tokrat vam predstavljajo univerzalno serijo elektromehanskih relejev in optosklopnikov TERM, kompaktne stikalne napajalnike in brezprekinitveno napajanje serije PRO-M ter aktivne komponente industrijskega Etherneta.

 Univerzalna serija elektromehanskih relejev in optosklopnikov TERM

Releji so univerzalni izolacijski elementi za uporabo v industrijski avtomatizaciji. Njihova uporaba je zelo široka, še posebej zaradi njihove vsestranskosti. Z razvojem TERM relejev in optosklopnikov so pogoje v katerih se uporabljajo, upoštevali kot najvišje merilo.

Pri relejih in optosklopnikih podjetje Weidmüller vodi geslo „Vaše zahteve so naše merilo!“ Nudijo kakovostno oblikovana ohišja z jasno čitljivimi napisi, z osvetljenim preklopnim menjalnikom in varno menjavo releja.

Odvisno od uporabe, lahko izbirate rele z 1 preklopnim kontaktom ali 2 preklopnima kontaktoma z že določeno vhodno napetostjo ali pa z različnimi, ki so zdaj unikatni za 6,4 mm, 12,8 mm širine izdelka. Praktična izvedba komponent je razvidna iz kakovostne oblike brez ostrih robov, z različnimi možnostmi priklopa, kot je vijačna in vzmetna tehnologija, kot z jasnim prikazom stanja tudi v težjih vidnih pogojih. Oblika iz

delka omogoča namestitev in orientacijo v različnih možnih položajih. Neomejeno mostičenje in ločilne ploščice zagotavljajo vsestransko uporabo za vaše zahteve.

Kompaktni stikalni napajalniki in brezprekinitveno napajanje serije PRO-M

Sistem je narejen tako, da zadovoljuje visoke standarde, zato bi morali zahtevati napajalnik, ki izpolnjuje vaše individualne zahteve in vam zagotavlja 100% zanesljivost. Pri Weidmüllerju nudijo popolno rešitev za napajalnik, ki bi ustrezal vašim potrebam, pa naj gre za napajanje električnih komponent, za strojne konstrukcije, procesno avtomatiko ali pa za sisteme proizvodnje električne energije.

Več o članku

 Zanesljive komponente za uporabo v strojegradnji in industrijski avtomatizaciji

Sorodni članki

Zadnji članki

NPB-450/750 serija: 450W in 750W

Inteligentni in zanesljivi polnilniki baterij s širokim naborom izhodnih napetosti.

Umetna inteligenca in droni izboljšujejo varovanje prostorov in opreme

Dron, ki ga krmili umetna inteligenca (AI) bo pregledoval prostore in iskal potencialne težave v prostorih ter tudi zaznal vlomilce. https://www.youtube.com/watch?v=q4RAmA9v114

Kibernetska varnost OT ni več nišno področje – VIDEO

Podjetja imajo veliko razlogov, da pozorneje spremljajo vprašanja okoli kibernetske varnosti v svojih tovarnah. Digitalizacija in povezave OT/IT poganjajo inovacije in prinašajo številne prednosti, vendar povečujejo tudi ranljivost za kibernetske napade. Drugi del serije o varnosti OT ponazarja posledice: implementacija varnostnih standardov za operativno tehnologijo (OT) še vedno zaostaja za IT.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!