Prvi vektorski RF-signalni sprejemnik/oddajnik na svetu

Družba National Instruments (Nasdaq: NATI) je predstavila prvi vektorski RF-signalni sprejemnik/oddajnik (VST) NI PXIe-5644R in z njim nov razred programsko zasnovane instrumentacije. Arhitektura, ki se osredotoča na programsko opremo, predstavlja novo obdobje, v katerem lahko inženirji in znanstveniki uporabljajo LabVIEW za prilagoditev odprte strojne opreme, ki temelji na polju programabilnih logičnih vrat (FPGA), svojim posebnim potrebam.

Novi poudarki

Vektorski RF-signalni sprejemnik/oddajnik NI PXIe-5644R (VST), ki je prvi instrument, zasnovan na osnovi programske opreme, združuje vektorski signalni generator in vektorski signalni analizator z uporabniško programabilnih logičnimi vrati FPGA v en modularni instrument PXI.

Inženirji lahko spremenijo vektorski signalni sprejemnik/oddajnik v nov instrument ali izboljšajo njegovo obstoječo funkcionalnost z uporabo programske opreme za načrtovanje sistemov NI LabVIEW.

Novi sprejemnik/oddajnik VST je idealen za preizkušanje najnovejših standardov za brezžično komunikacijo in mobilne telefone, kot sta standarda 802.11ac in LTE.

Več o članku

Prvi vektorski RF-signalni sprejemnik/oddajnik na svetu

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!