Prvi vektorski RF-signalni sprejemnik/oddajnik na svetu

Družba National Instruments (Nasdaq: NATI) je predstavila prvi vektorski RF-signalni sprejemnik/oddajnik (VST) NI PXIe-5644R in z njim nov razred programsko zasnovane instrumentacije. Arhitektura, ki se osredotoča na programsko opremo, predstavlja novo obdobje, v katerem lahko inženirji in znanstveniki uporabljajo LabVIEW za prilagoditev odprte strojne opreme, ki temelji na polju programabilnih logičnih vrat (FPGA), svojim posebnim potrebam.

Novi poudarki

Vektorski RF-signalni sprejemnik/oddajnik NI PXIe-5644R (VST), ki je prvi instrument, zasnovan na osnovi programske opreme, združuje vektorski signalni generator in vektorski signalni analizator z uporabniško programabilnih logičnimi vrati FPGA v en modularni instrument PXI.

Inženirji lahko spremenijo vektorski signalni sprejemnik/oddajnik v nov instrument ali izboljšajo njegovo obstoječo funkcionalnost z uporabo programske opreme za načrtovanje sistemov NI LabVIEW.

Novi sprejemnik/oddajnik VST je idealen za preizkušanje najnovejših standardov za brezžično komunikacijo in mobilne telefone, kot sta standarda 802.11ac in LTE.

Več o članku

Prvi vektorski RF-signalni sprejemnik/oddajnik na svetu

Sorodni članki

Zadnji članki

Avtomatizacija v podjetju Intel

Avtomatizacijo v podjetju Intel enostavno morate videti! To je resnično vrhunsko avtomatizirana proizvodnja.

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Zanimivi 3D zobniki

Izredno zanimivi zobniki izdelani v 3D tehnologiji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!