Senzorsko krmiljen EC-servo vijačnik

To leto je DEPRAG, vrhunski proizvajalec na področju tehnologije vijačenja, tržišču prvič predstavil svojo novo generacijo vijačnikov MINIMAT-EC servo. Nova serija ohranja vse pozitivne lastnosti in prednosti stare verzije, izboljšana pa so področja ter dodane tiste funkcije, ki bodo uporabniku pomagale dosegati še boljše rezultate. Območje momenta 0.2 – 50 Nm (1.8 – 443 Ibs).

Prednosti:

  • Visoka zmogljivost: Visok moment kljub majhnosti vijačnika (50 Nm na premeru 36 mm).
  • Visoka natančnost momenta privitja: Primeren za vijačne spoje, kjer se zahtevajo najvišji standardi natančnosti in ponovljivosti.
  • Fleksibilnost: Prosto programabilen.
  • Neobčutljivost na motnje iz okolice: Največja dovoljena razdalja med krmilnikom in vijačnikom je več kot 30m. Avtomatski hladilni sistem – dodatni ventili za hlajenje niso potrebni.
  • Dokumentiranje: Notranji spomin za neomejeno količino podatkov o vijačenju za obdobje 7 dni.
  • Več o članku

    Senzorsko krmiljen EC-servo vijačnik

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!