Senzorsko krmiljen EC-servo vijačnik

To leto je DEPRAG, vrhunski proizvajalec na področju tehnologije vijačenja, tržišču prvič predstavil svojo novo generacijo vijačnikov MINIMAT-EC servo. Nova serija ohranja vse pozitivne lastnosti in prednosti stare verzije, izboljšana pa so področja ter dodane tiste funkcije, ki bodo uporabniku pomagale dosegati še boljše rezultate. Območje momenta 0.2 – 50 Nm (1.8 – 443 Ibs).

Prednosti:

  • Visoka zmogljivost: Visok moment kljub majhnosti vijačnika (50 Nm na premeru 36 mm).
  • Visoka natančnost momenta privitja: Primeren za vijačne spoje, kjer se zahtevajo najvišji standardi natančnosti in ponovljivosti.
  • Fleksibilnost: Prosto programabilen.
  • Neobčutljivost na motnje iz okolice: Največja dovoljena razdalja med krmilnikom in vijačnikom je več kot 30m. Avtomatski hladilni sistem – dodatni ventili za hlajenje niso potrebni.
  • Dokumentiranje: Notranji spomin za neomejeno količino podatkov o vijačenju za obdobje 7 dni.
  • Več o članku

    Senzorsko krmiljen EC-servo vijačnik

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!