MB-NAKLO: Zadovoljstvo z vakuumskim prijemalom Schmalz v podjetju I.H.S.

Schmalz GmbH je v prihodnost usmerjeno podjetje, ki razvija in izdeluje vakuumske komponente ter vakuumske prijemalne in vpenjalne sisteme.

Na tem področju ima bogate izkušnje, saj je bilo podjetje ustanovljeno leta 1910. Na področju vakuumske tehnologije se Schmalz zato brez dvoma uvršča med vodilna svetovna podjetja.

Prednosti vakuumske tehnologije

Vakuumska tehnologija Schmalz je dobrodošla povsod, kjer je obdelovanec potrebno premikati, transportirati ali med produkcijskim procesom vpeti (v avtomobilski, lesni, steklarski, prehrambni industriji, itd.).

Glavna prednost prijemanja z vakuumom je, da lahko zanesljivo ter brez poškodb prijemamo kose najrazličnejših oblik – od najbolj občutljivih malih kosov v elektronski industriji pa do delov pohištva, poroznih opek ali težkih jeklenih plošč. Znanje inženirjev iz podjetja MB-NAKLO zagotavlja kvalitetno ponudbo in podporo tako posamičnih komponent kot celovitih sistemov (tudi po specifičnih potrebah kupca).

Predstavitev podjetja I.H.S.

Podjetje I.H.S. d.o.o. iz Krškega je bilo ustanovljeno leta 1989. Danes zaposluje več kot 90 ljudi. Na tržišču nastopa s ponudbo celovitih rešitev na področju transportne, pakirne in paletirne tehnike, ki je plod lastnega znanja in dolgoletnih izkušenj. V lastnem razvojnem oddelku razvijajo visokokakovostno opremo za proizvodnjo pijač, predelavo mleka, farmacijo, kemično, gradbeno in ostalo industrijo. Njihovi  stroji oziroma naprave obratujejo po celotni Evropi in tudi izven nje.

MB-NA­KLO d.o.o.

www.mb-naklo.si 

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!