MB-NAKLO: Zadovoljstvo z vakuumskim prijemalom Schmalz v podjetju I.H.S.

Schmalz GmbH je v prihodnost usmerjeno podjetje, ki razvija in izdeluje vakuumske komponente ter vakuumske prijemalne in vpenjalne sisteme.

Na tem področju ima bogate izkušnje, saj je bilo podjetje ustanovljeno leta 1910. Na področju vakuumske tehnologije se Schmalz zato brez dvoma uvršča med vodilna svetovna podjetja.

Prednosti vakuumske tehnologije

Vakuumska tehnologija Schmalz je dobrodošla povsod, kjer je obdelovanec potrebno premikati, transportirati ali med produkcijskim procesom vpeti (v avtomobilski, lesni, steklarski, prehrambni industriji, itd.).

Glavna prednost prijemanja z vakuumom je, da lahko zanesljivo ter brez poškodb prijemamo kose najrazličnejših oblik – od najbolj občutljivih malih kosov v elektronski industriji pa do delov pohištva, poroznih opek ali težkih jeklenih plošč. Znanje inženirjev iz podjetja MB-NAKLO zagotavlja kvalitetno ponudbo in podporo tako posamičnih komponent kot celovitih sistemov (tudi po specifičnih potrebah kupca).

Predstavitev podjetja I.H.S.

Podjetje I.H.S. d.o.o. iz Krškega je bilo ustanovljeno leta 1989. Danes zaposluje več kot 90 ljudi. Na tržišču nastopa s ponudbo celovitih rešitev na področju transportne, pakirne in paletirne tehnike, ki je plod lastnega znanja in dolgoletnih izkušenj. V lastnem razvojnem oddelku razvijajo visokokakovostno opremo za proizvodnjo pijač, predelavo mleka, farmacijo, kemično, gradbeno in ostalo industrijo. Njihovi  stroji oziroma naprave obratujejo po celotni Evropi in tudi izven nje.

MB-NA­KLO d.o.o.

www.mb-naklo.si 

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!