MB-NAKLO: Zadovoljstvo z vakuumskim prijemalom Schmalz v podjetju I.H.S.

Schmalz GmbH je v prihodnost usmerjeno podjetje, ki razvija in izdeluje vakuumske komponente ter vakuumske prijemalne in vpenjalne sisteme.

Na tem področju ima bogate izkušnje, saj je bilo podjetje ustanovljeno leta 1910. Na področju vakuumske tehnologije se Schmalz zato brez dvoma uvršča med vodilna svetovna podjetja.

Prednosti vakuumske tehnologije

Vakuumska tehnologija Schmalz je dobrodošla povsod, kjer je obdelovanec potrebno premikati, transportirati ali med produkcijskim procesom vpeti (v avtomobilski, lesni, steklarski, prehrambni industriji, itd.).

Glavna prednost prijemanja z vakuumom je, da lahko zanesljivo ter brez poškodb prijemamo kose najrazličnejših oblik – od najbolj občutljivih malih kosov v elektronski industriji pa do delov pohištva, poroznih opek ali težkih jeklenih plošč. Znanje inženirjev iz podjetja MB-NAKLO zagotavlja kvalitetno ponudbo in podporo tako posamičnih komponent kot celovitih sistemov (tudi po specifičnih potrebah kupca).

Predstavitev podjetja I.H.S.

Podjetje I.H.S. d.o.o. iz Krškega je bilo ustanovljeno leta 1989. Danes zaposluje več kot 90 ljudi. Na tržišču nastopa s ponudbo celovitih rešitev na področju transportne, pakirne in paletirne tehnike, ki je plod lastnega znanja in dolgoletnih izkušenj. V lastnem razvojnem oddelku razvijajo visokokakovostno opremo za proizvodnjo pijač, predelavo mleka, farmacijo, kemično, gradbeno in ostalo industrijo. Njihovi  stroji oziroma naprave obratujejo po celotni Evropi in tudi izven nje.

MB-NA­KLO d.o.o.

www.mb-naklo.si 

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!