MB-NAKLO: Zadovoljstvo z vakuumskim prijemalom Schmalz v podjetju I.H.S.

Schmalz GmbH je v prihodnost usmerjeno podjetje, ki razvija in izdeluje vakuumske komponente ter vakuumske prijemalne in vpenjalne sisteme.

Na tem področju ima bogate izkušnje, saj je bilo podjetje ustanovljeno leta 1910. Na področju vakuumske tehnologije se Schmalz zato brez dvoma uvršča med vodilna svetovna podjetja.

Prednosti vakuumske tehnologije

Vakuumska tehnologija Schmalz je dobrodošla povsod, kjer je obdelovanec potrebno premikati, transportirati ali med produkcijskim procesom vpeti (v avtomobilski, lesni, steklarski, prehrambni industriji, itd.).

Glavna prednost prijemanja z vakuumom je, da lahko zanesljivo ter brez poškodb prijemamo kose najrazličnejših oblik – od najbolj občutljivih malih kosov v elektronski industriji pa do delov pohištva, poroznih opek ali težkih jeklenih plošč. Znanje inženirjev iz podjetja MB-NAKLO zagotavlja kvalitetno ponudbo in podporo tako posamičnih komponent kot celovitih sistemov (tudi po specifičnih potrebah kupca).

Predstavitev podjetja I.H.S.

Podjetje I.H.S. d.o.o. iz Krškega je bilo ustanovljeno leta 1989. Danes zaposluje več kot 90 ljudi. Na tržišču nastopa s ponudbo celovitih rešitev na področju transportne, pakirne in paletirne tehnike, ki je plod lastnega znanja in dolgoletnih izkušenj. V lastnem razvojnem oddelku razvijajo visokokakovostno opremo za proizvodnjo pijač, predelavo mleka, farmacijo, kemično, gradbeno in ostalo industrijo. Njihovi  stroji oziroma naprave obratujejo po celotni Evropi in tudi izven nje.

MB-NA­KLO d.o.o.

www.mb-naklo.si 

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!