uIBX-230-BT

Miniaturni računalnik s pasivnim hlajenjem in štirijedrnim procesorjem.

V industrijskem okolju je vedno pogosteje prisotna želja po kompaktnih komponentah, ki za svojo vgradnjo ne zahtevajo veliko dragocenega prostora. Računalniški sistem uIBX-230-BT, proizvajalca IEI, s svojo kompaktnostjo zagotovo ustreza zahtevi po varčevanju prostora.

V kompaktnem ohišju so združeni: štiri jedrni procesor Intel Bay Trail platforme, bogat nabor priključkov ter prostor za 2.5‘‘ HDD/SSD.

Procesorji platforme Bay Trail so postali, v primerjavi s prejšnjimi generacijami, še zmogljivejši, obenem pa ostajajo energetsko nezahtevni. Nova generacija prinaša tudi naprednejšo izrabo energije in podporo DDR3L pomnilniku, ki za delovanje zahteva manj energije kot običajni pomnilnik. Tako je poraba celotnega sistema, brez nosilca podatkov, le približno 22W. Nadgrajen pa je tudi grafični del, ki ga sedaj predstavlja 7 generacija Intel® HD grafike, s podporo strojnemu kodiranju videa visoke ločljivosti.

www.lcr.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!