Kabelschlepp

Vgraditev Kabelschleppa v nov ProfiMill portalni rezkalni stroj pri Waldrich Siegen.

Tri Kabelschleppove rešitve – trije garanti za visoko razpoložljivost stroja: Energetske verige, teleskopske zaščite vodil in transporterji ostružkov. Te tri komponente so bile vgrajene v ProfiMill, največjo vrsto Waldrich Siegenovih rezkalnih strojev.

Pri izvedb ProfiMill za lastno proizvodnjo, so se pri Waldrich Siegen odločili za izvedbo dvojne obdelovalne mize. Rezkalno vrtalna enota, jedro stroja, omogoča obdelavo dolžine 17,25 metra in zmogljivost 120 kW. Pri strojnih komponentah, ki jih podjetje Waldrich Siegen ne izdeluje v lastni proizvodnji, sodeluje z zanesljivimi kooperanti in tako so se v zadevi zaščite energetskih vodov, vodil ter transporta odstružkov obrnili na KABELSCHLEPP, s katerim sodelujejo že desetletja.

»Potrebujemo več energetskih verig«, je povedal Ralf Tschersche, proizvodni menedžer za rezkalne stroje pri Waldrich Siegen. »Na osnovi visokih mehanskih obremenitev in novega proizvodnega okolja stroja, smo se odločili zaščititi energetske vode s krepkimi jeklenimi verigami«. Verige iz serije S/SX dovoljujejo vertikalno in horizontalno gibanje in  omogočajo velike samonosne dolžine pri veliki dodatni obremenitvi.

Zaščito pa poleg energetskih vodov potrebujeta tudi oba stebra, ležišča in mostovni nosilec stroja. Zato so vse strojne osi zavarovane s kabelschleppovimi  teleskoskopskimi zaščitami. Zelo pomembno pri tej namenski izvedbi je, da so zaščite vodotesne, tako proti brizganju kot valovanju tekočin.

INO­TEH d. o. o.

K železnici 7

SI-2345 Bistrica ob Dravi

Tel.: 02 655 11 31

www.inoteh.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!