Novi izdelki v vakuumski tehnologiji

Proizvajalec PIAB ima izjemno široke izkušnje na področju najrazličnejših aplikacij, od »pick & place« aplikacij najmanjših bonbonov, do rokovanja z velikimi težkimi paketi in želi povečati produktivnost, zmanjšati porabo energije in izboljšati vaše delovno okolje.

PIAB sedaj razširja svoj fokus in išče rešitve tudi za čisto osnovne aplikacije, kjer hitrosti in površine za prijemanje niso toliko zahtevne, kot je to v primeru priprave embalaže za pakiranje, dodajanju pločevine ali pri tlačnem livu.

Nova linija izdelkov se imenuje Value Line – dobre zmogljivosti pri nizki ceni.

Druge prednosti Value Line


Izdelki Value Line so na razpolago globalno in dobavljivi direktno iz police. Za poenostavitev nakupa, so sesalne gume Value Line dobavljive v enem kosu ali s popustom v paketu 30 ali 100 kosov. 

Izdelki so primerni za rokovanje z generičnimi materiali, kot so karton, gladka plastika (0 – 60/80 ˚C) in suhe pločevine v aplikacijah z nizko oz. srednjo hitrostjo.

Sesalne gume

Value Line sesalne gume so primerne za standardne/osnovne aplikacije. Program je sestavljen iz različnih modelov: ravnih-konkavnih, z mehi in dolgimi mehi. Sesalne gume kažejo dobre sposobnosti glede na njihovo ceno. Imajo dolge tanke ustnice za dobro tesnjenje na rahlo ukrivljenih površinah. 

Ejektorji

Vakuumski ejektorji z malo maso in dimenzijami z integriranimi “push-in” priključki. Prvi model je v obliki črke T in dovoljuje odvod odpadnega zraka z cevmi, drugi pa je tipičen linijski dizajn. Ne glede na to, da gre za cenovno ugodnejšo linijo izdelkov, bodo ejektorji prihranili približno 30% energije v primerjavi s podobnimi konkurenčnimi ejektorji s šobo 0,7 mm.

INOTEH d. o. o., K železnici 7

SI-2345 Bistrica ob Dravi

Tel.: 02 655 11 31

www.inoteh.si

Več o članku

 

 

Sorodni članki

Zadnji članki

Avtomatizacija v podjetju Intel

Avtomatizacijo v podjetju Intel enostavno morate videti! To je resnično vrhunsko avtomatizirana proizvodnja.

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Zanimivi 3D zobniki

Izredno zanimivi zobniki izdelani v 3D tehnologiji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!