PLC s širokim naborom dodatnih funkcij in aplikacij

Najnovejša serija Unitronicsovih krmilnikov Unistream poleg visoko tehnološko dodelane krmilne enote in napredne programske opreme, ponuja tudi širok nabor dodatnih aplikacij.

Prednost krmilnikov Unistream je v celostni zasnovi, saj sta velik barvni zaslon na dotik in zmogljiva ter vsestranska centralna procesna enota združena v celoto.  Posamezen krmilnik omogoča uporabo 2048 signalov, katerih število in vrsto določimo s pomočjo vhodno – izhodnih signalnih modulov. Poleg visoko tehnološko dodelanega krmilnika, Unitronics ponuja tudi številne dodatne integrirane funkcije in aplikacije. Tako lahko na HMI zaslonu prikazujete in prilagajate .pdf datoteke z uporabo funkcije pdf Viewer. Namesto klasičnih tekstovnih navodil oz. opozoril uporabite avdio ali video datoteke in s tem uporabnikom močno popestrite interakcijo s krmilnikom.  Data Sampler služi shranjevanju in obdelavi podatkov v krmilniku.

Podatke lahko urejate, izvažate, pošljete preko e-mail sporočila ali prenesete na običajno SD kartico. Vizualizacija podatkov je sila preprosta z uporabo funkcije Trends. Ta omogoča grafični prikaz tako v realnem času, kot na histogramu. Enostaven dostop do krmilnika je mogoč z uporabo  aplikacije Remote Access.  Ta vzpostavi  komunikacijo  s krmilnikom preko Ethernet, USB ali VNC povezave za priklop mobilnega telefona, PC-ja ali tablice. Vse zgoraj naštete funkcije in aplikacije so priložene samemu krmilniku in so prav tako kot tehnična pomoč brezplačne za uporabo.

Tipteh d.o.o.

Tel.: +386 (0)1 200 51 50

www.tipteh.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!