Enote za nadzor porabe energije in merilni senzorji pretoka zraka

V ponudbi so Omronove enote za nadzor energije, s katerimi je možno meriti, prikazovati in optimirati vaš račun za energijo.

Kombinacija strojne opreme, programske opreme in Omronovega strokovnega znanja omogoča učinkovito upravljanje porabe energije brez zmanjšanja proizvodne kapacitete ali kakovosti in hkrati ustreza zahtevam direktive EU 27/2012 in ISO50001.

Na voljo so napredne enote za nadzor energije s prikazovalnikom, ki hkrati merijo električne in neelektrične veličine. Zagotavljajo hkratno merjenje napetosti in toka, ter veličine kot so moč, jalova moč, reaktivna moč, faktor moči, frekvenca, …

Enote za nadzor energije lahko priklopimo na PC in s pomočjo brezplačnega programskega orodja enostavno parametriramo, beležimo ter s pomočjo grafov spremljamo trende porabe. Na voljo je tudi oddaljena enota za beleženje in spremljanje porabe, preko katere lahko do 31 enot za nadzor energije povežemo v mrežo (RS-485 komunikacija ali z uporabo brezžičnega pretvornika). Nastaviti je možno različne intervale beleženja, ki se shranjujejo na SD kartico. Do enote lahko dostopamo tudi preko LAN povezave. Za nadzor porabe v sistemih s komprimiranim zrakom so na voljo namenski senzorji za merjenje pretoka zraka.

Miel, d.o.o.

www.miel.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Plastožer – naprava za drobljenje pločevink in plastike

V petek, 5. 5. 2023 se je odvilo finale že 10. Junior Achivement nacionalno tekmovanje programa Moje podjetje, ki so ga izvedli na na Gospodarski zbornici Slovenije.

MIEL OMRON na sejmu MIS’23

MIEL OMRON na sejmu MIS'23

Svet mehatronike 42

v industriji so materiali različnih izdelkov zelo pomembni. Pomembno je, da je nek material trden, žilav – seveda odvisno od uporabe. Pri nekaterih primerih uporabe pa je pomembno, da je material tudi elastičen in da se po obremenitvi vrne v svoj položaj. Tako so japonski znanstveniki naredili nov material - leguro na osnovi bakra, ki ima elastično obremenitev večjo od 4,3%. Tak material bi lahko prišel prav v proizvodnji naprav za športnike, v medicinskih napravah ter verjetno še kje drugje.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!