Enote za nadzor porabe energije in merilni senzorji pretoka zraka

V ponudbi so Omronove enote za nadzor energije, s katerimi je možno meriti, prikazovati in optimirati vaš račun za energijo.

Kombinacija strojne opreme, programske opreme in Omronovega strokovnega znanja omogoča učinkovito upravljanje porabe energije brez zmanjšanja proizvodne kapacitete ali kakovosti in hkrati ustreza zahtevam direktive EU 27/2012 in ISO50001.

Na voljo so napredne enote za nadzor energije s prikazovalnikom, ki hkrati merijo električne in neelektrične veličine. Zagotavljajo hkratno merjenje napetosti in toka, ter veličine kot so moč, jalova moč, reaktivna moč, faktor moči, frekvenca, …

Enote za nadzor energije lahko priklopimo na PC in s pomočjo brezplačnega programskega orodja enostavno parametriramo, beležimo ter s pomočjo grafov spremljamo trende porabe. Na voljo je tudi oddaljena enota za beleženje in spremljanje porabe, preko katere lahko do 31 enot za nadzor energije povežemo v mrežo (RS-485 komunikacija ali z uporabo brezžičnega pretvornika). Nastaviti je možno različne intervale beleženja, ki se shranjujejo na SD kartico. Do enote lahko dostopamo tudi preko LAN povezave. Za nadzor porabe v sistemih s komprimiranim zrakom so na voljo namenski senzorji za merjenje pretoka zraka.

Miel, d.o.o.

www.miel.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

LAPP in obnovljivi viri energije

Klimatske spremembe za človeštvo predstavljajo resen problem. Pomembno je, da se tega zavedajo tako gospodarstva kot tudi vlade. Najhitrejši učinek na okolje bi dosegli, če bi se odpovedali komoditetam modernega sveta.

Nadomestite mehanske z magnetnimi zobniki

Kako to, da se o magnetnih prenosih tako malo govori? Poglejte si zanimiv video o megnetnih prenosih: https://www.youtube.com/watch?v=DAWVetrtD9U

Frekvenčni pretvornik GA700 za industrijske aplikacije

Vsestranski frekvenčni pretvornik za industrijsko uporabo Yaskawa GA700 odlikujejo velika prilagodljivost, majhne dimenzije in številne vgrajene funkcije.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!