Enote za nadzor porabe energije in merilni senzorji pretoka zraka

V ponudbi so Omronove enote za nadzor energije, s katerimi je možno meriti, prikazovati in optimirati vaš račun za energijo.

Kombinacija strojne opreme, programske opreme in Omronovega strokovnega znanja omogoča učinkovito upravljanje porabe energije brez zmanjšanja proizvodne kapacitete ali kakovosti in hkrati ustreza zahtevam direktive EU 27/2012 in ISO50001.

Na voljo so napredne enote za nadzor energije s prikazovalnikom, ki hkrati merijo električne in neelektrične veličine. Zagotavljajo hkratno merjenje napetosti in toka, ter veličine kot so moč, jalova moč, reaktivna moč, faktor moči, frekvenca, …

Enote za nadzor energije lahko priklopimo na PC in s pomočjo brezplačnega programskega orodja enostavno parametriramo, beležimo ter s pomočjo grafov spremljamo trende porabe. Na voljo je tudi oddaljena enota za beleženje in spremljanje porabe, preko katere lahko do 31 enot za nadzor energije povežemo v mrežo (RS-485 komunikacija ali z uporabo brezžičnega pretvornika). Nastaviti je možno različne intervale beleženja, ki se shranjujejo na SD kartico. Do enote lahko dostopamo tudi preko LAN povezave. Za nadzor porabe v sistemih s komprimiranim zrakom so na voljo namenski senzorji za merjenje pretoka zraka.

Miel, d.o.o.

www.miel.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Nagrada za prijaznost podnebju

CDP je podjetje FANUC ocenil kot "A-Seznam"

Svet mehatronike 45 (1-2024)

Pozdravljeni drage bralke in dragi bralci revije Svet mehatronike! Izgleda, da se svet vrti vedno hitreje. Pa s tem ne mislim vrtenja našega planeta, pač pa uvajanje novih tehnologij. V tokratni številki revije Svet mehatronike boste namreč lahko prebrali, kako umetna inteligenca (AI) pomaga pri iskanju novih materialov.

Predstavljamo Omron K7DD-PQ, novo serijo naprednih naprav za nadzor stanja elektromotorja

Preprečevanje nepričakovanih okvar opreme s spremljanjem težko merljivih načinov okvar, vključno s pogostimi spremembami hitrosti na motorjih s hitro spreminjajočimi se obremenitvami

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!