Dostopajte do svojih naprav in strojev od kjerkoli preko WiFi omrežja

Podjetje HMS v mesecu septembru, oktobru in novembru 2015 ponuja časovno omejeno ponudbo Netbiter daljinskega upravljanja.

Kako vse skupaj deluje: Anybus Wireless Bridge je pritrjen izven vaše elektro omarice za optimalno pokritost z brezžičnim omrežjem, ter nato povezan z obstoječim WiFi omrežjem. Podatki so nato posredovani na Netbiter EasyConnect310 gateway (vhodni vmesnik), ki je lociran znotraj vaše elektro omarice preko Ethernet kabla. Netbiterjev vmesnik EC310 nudi varen dostop do vaše opreme in do Netbiterjevega sistema za oddaljen dostop (Argos Remote Management system), kjer je mogoče do vaših naprav dostopati, jih nadzorovati, ter vpisovati/beležiti podatke kar preko spleta (www.netbiter.net). Ni potrebe po fiksnih IP naslovih ali dragih naročninah na mobilna brezžična omrežja.

S to aplikacijo je mogoče:

  • Spremljati in nadzorovati vašo opremo in naprave na daljavo
  • Beleženje in shranjevanje podatkov
  • Dobiti alarmna opozorila, ko so določene stopnje in ravni dosežene
  • Opraviti daljinjsko programiranje naprav in razhroščevanje

 

Ekskluzivna ponudba je sestavljena iz svežnja:

  • Netbiter vhodni vmesnik EC310 (številka izdelka: NB1007)
  • Anybus brezžični prehod DualBand 2,4/5 GHz (številka izdelka: 024120)

Cena: 499€


Opcijski dodatek:

  • Set priključkov za Anybus brezžični most/prehod, ki vključuje  M12 konektor za napajanje in M12 mrežni/Ethernet konektor; oba z vijačnimi sponkami.
  • Številka izdelka: 024700

Cena: 20€

Ponudba velja v obdobju med 1.9.2015 in 30.11.2015. Za več informacij o ponudbi nas kontaktirajte preko info@inea-rbt.si ali telefona 01 5138 100. 

Sistemski integrator za opremo HMS: AR2N, Ana Tršinar s.p.; kontakt preko aglaia1@siol.net in telefona 031 550 499. Več informacij o opremi HMS dobite na naslovu www.hms-networks.com.

Inea RBT d.o.o.

Stegne 11, 1000 Ljubljana

Tel: 01 513 81 00

www.inea-rbt.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!