EPLAN srečanje 2015

Podjetje EXOR ETI je v začetku oktobra organiziralo jubilejno 10. obletnico srečanja EPLAN uporabnikov. Srečanje se je odvilo v Reaktorskem centru »Jožef Štefan«, na katerem smo zabeležili eno najštevilčnejših udeležb do sedaj.

Podjetje je kot ekskluzivni zastopnik programske opreme EPLAN predstavilo novo EPLAN platformo 2.5. Svoje produkte pa sta predstavili tudi podjetji EXOR International S.p.A in Rittal. Po uradnem delu smo nadaljevali z druženjem ob kosilu in ogledu reaktorja.

Nekaj novosti nove EPLAN platforme ste si lahko prebrali že v prejšnji izdaji revije Svet Mehatronike. Na srečanju uporabnikov je podjetje predstavilo:

  • Upravljanje z revizijami
  • Enostavno upravljanje s spončnimi letvami
  • Načrtovanje kabelskih tras  (in povezava z modulom FieldSys za avtomatično definiranje kabelskih tras)
  • Novi Preplanning modul, ki bo nadomestil PPE
  • Svojim poslovnim partnerjem bi se ob tej priložnosti zahvalili za izkazano zaupanje in tako številčno udeležbo.

Ekipa EXOR ETI d.o.o.

EXOR ETI d.o.o.

Stegne 7

1000 Ljubljana

 tel.: +386 (0) 1 511 10 95

 www.eplan.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!