PLC s širokim naborom dodatnih funkcij in aplikacij

Unistream poleg visoko tehnološko dodelane krmilne enote in napredne programske opreme, ponuja tudi širok nabor dodatnih aplikacij. Prednost krmilnikov Unistream je v celostni zasnovi, saj sta velik barvni zaslon na dotik in zmogljiva ter vsestranska centralna procesna enota združena v celoto.  Posamezen krmilnik omogoča uporabo 2048 signalov, katerih število in vrsto določimo s pomočjo vhodno – izhodnih signalnih modulov. Poleg visoko tehnološko dodelanega krmilnika, Unitronics ponuja tudi številne dodatne integrirane funkcije in aplikacije.

Najnovejša serija Unitronicsovih krmilnikov Unistream

Tako lahko na HMI zaslonu prikazujete in prilagajate .pdf datoteke z uporabo funkcije pdf Viewer. Namesto klasičnih tekstovnih navodil oz. opozoril uporabite avdio ali video datoteke in s tem uporabnikom močno popestrite interakcijo s krmilnikom.  Data Sampler služi shranjevanju in obdelavi podatkov v krmilniku. Podatke lahko urejate, izvažate, pošljete preko e-mail sporočila ali prenesete na običajno SD kartico. Vizualizacija podatkov je sila preprosta z uporabo funkcije Trends. Ta omogoča grafični prikaz tako v realnem času, kot na histogramu. Enostaven dostop do krmilnika je mogoč z uporabo  aplikacije Remote Access.  Ta vzpostavi  komunikacijo  s krmilnikom preko Ethernet, USB ali VNC povezave za priklop mobilnega telefona, PC-ja ali tablice.

Vse zgoraj naštete funkcije in aplikacije so priložene samemu krmilniku in so prav tako kot tehnična pomoč brezplačne za uporabo.

Tipteh d.o.o.

Tel.: +386 (0)1 200 51 50

www.tipteh.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!