PLC s širokim naborom dodatnih funkcij in aplikacij

Unistream poleg visoko tehnološko dodelane krmilne enote in napredne programske opreme, ponuja tudi širok nabor dodatnih aplikacij. Prednost krmilnikov Unistream je v celostni zasnovi, saj sta velik barvni zaslon na dotik in zmogljiva ter vsestranska centralna procesna enota združena v celoto.  Posamezen krmilnik omogoča uporabo 2048 signalov, katerih število in vrsto določimo s pomočjo vhodno – izhodnih signalnih modulov. Poleg visoko tehnološko dodelanega krmilnika, Unitronics ponuja tudi številne dodatne integrirane funkcije in aplikacije.

Najnovejša serija Unitronicsovih krmilnikov Unistream

Tako lahko na HMI zaslonu prikazujete in prilagajate .pdf datoteke z uporabo funkcije pdf Viewer. Namesto klasičnih tekstovnih navodil oz. opozoril uporabite avdio ali video datoteke in s tem uporabnikom močno popestrite interakcijo s krmilnikom.  Data Sampler služi shranjevanju in obdelavi podatkov v krmilniku. Podatke lahko urejate, izvažate, pošljete preko e-mail sporočila ali prenesete na običajno SD kartico. Vizualizacija podatkov je sila preprosta z uporabo funkcije Trends. Ta omogoča grafični prikaz tako v realnem času, kot na histogramu. Enostaven dostop do krmilnika je mogoč z uporabo  aplikacije Remote Access.  Ta vzpostavi  komunikacijo  s krmilnikom preko Ethernet, USB ali VNC povezave za priklop mobilnega telefona, PC-ja ali tablice.

Vse zgoraj naštete funkcije in aplikacije so priložene samemu krmilniku in so prav tako kot tehnična pomoč brezplačne za uporabo.

Tipteh d.o.o.

Tel.: +386 (0)1 200 51 50

www.tipteh.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!