PLC s širokim naborom dodatnih funkcij in aplikacij

Unistream poleg visoko tehnološko dodelane krmilne enote in napredne programske opreme, ponuja tudi širok nabor dodatnih aplikacij. Prednost krmilnikov Unistream je v celostni zasnovi, saj sta velik barvni zaslon na dotik in zmogljiva ter vsestranska centralna procesna enota združena v celoto.  Posamezen krmilnik omogoča uporabo 2048 signalov, katerih število in vrsto določimo s pomočjo vhodno – izhodnih signalnih modulov. Poleg visoko tehnološko dodelanega krmilnika, Unitronics ponuja tudi številne dodatne integrirane funkcije in aplikacije.

Najnovejša serija Unitronicsovih krmilnikov Unistream

Tako lahko na HMI zaslonu prikazujete in prilagajate .pdf datoteke z uporabo funkcije pdf Viewer. Namesto klasičnih tekstovnih navodil oz. opozoril uporabite avdio ali video datoteke in s tem uporabnikom močno popestrite interakcijo s krmilnikom.  Data Sampler služi shranjevanju in obdelavi podatkov v krmilniku. Podatke lahko urejate, izvažate, pošljete preko e-mail sporočila ali prenesete na običajno SD kartico. Vizualizacija podatkov je sila preprosta z uporabo funkcije Trends. Ta omogoča grafični prikaz tako v realnem času, kot na histogramu. Enostaven dostop do krmilnika je mogoč z uporabo  aplikacije Remote Access.  Ta vzpostavi  komunikacijo  s krmilnikom preko Ethernet, USB ali VNC povezave za priklop mobilnega telefona, PC-ja ali tablice.

Vse zgoraj naštete funkcije in aplikacije so priložene samemu krmilniku in so prav tako kot tehnična pomoč brezplačne za uporabo.

Tipteh d.o.o.

Tel.: +386 (0)1 200 51 50

www.tipteh.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!