Vrtanje bo kmalu preteklost

FRAISA NX-NVDS in NB-NVDS – visoko zmogljiva frezala z revolucionarno geometrijo za spiralno potapljanje v material s kotom do 20°.

Orodja proizvajalca FRAISA NX-NVDS in NB-NVDS z novim rezilnim robom za potapljanje v material omogočajo ekstremno in neprimerljivo povečanje produktivnosti. Patentirana geometrija dvojnih žlebov omogoča visoke pomike in so idealni za HPC in HDC frezanje. Visoka raven produktivnosti je garantirana. Odlično odvajanje odrezkov omogoča, da orodje dosega visoko procesno stabilnost in ponovljivost, kar pomeni, da možnosti za optimizacijo še vedno rastejo.

Razvoj novega rezilnega robu za potapljanje v material vrhunskemu švicarskemu proizvajalcu FRAISA omogoča, da tržišču predstavi nov pojem »visoko-zmogljivo potapljanje v material«. Novi rezilni rob za potapljanje v material reže lahkotno in izmetava odrezke brez motenja procesa. Nova NVDS frezala omogočajo spiralno potapljanje s kotom do 20°.

Pri produktih z notranjimi konturami se frezala NVDS potapljajo do 15- krat hitreje od starejših dizajnov. To odpira novo področje aplikacij,  kar omogoča, da se ukine operacijo vrtanja. Ekstremno visoka univerzalnost demonstrirana z orodji NVDS je pokazala, da lahko z temi orodji obdelujemo več kot 2.000 vrst jekel, nerjavnih jekel, težjih in lažjih kovin.

Na voljo so tiskani in elektronski katalogi!

Orodja so na zalogi!

Več informacij o novih inovativnih frezalih boste dobili pri MB-NAKLO d.o.o.

MB-NA­KLO d.o.o.

Tel: 04 277 17 11

www.mb-naklo.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!