PCBWorks by ALTIUM

Podjetje IB-CADDY D.O.O. je certificiran zastopnik SOLIDWORKS programske opreme, ki je verjetno ni potrebno posebaj predstavljati.

Strokovni javnosti je rešitev večinoma poznana kot vrhunsko orodje za 3D konstruiranje. Z nadgradnjo na ostale module pa omogoča celovit proces popolne integracije načrtovanja, od analiznih orodij za simulacije do upravljanja s produktnimi podatki podjetja,… Tokrat predstavljamo novo področje (PCBWorks by ALTIUM), ki v realno-časovni integraciji s 3D CAD dvigne izdelavo tiskanih vezij (elektronike) na povsem drug nivo, ki pa ga lahko nenazadnje dodatno nadgradimo z uporabo SOLIDWORKS Electrical programskega paketa.

Altium Ltd je proizvedel nov produkt PCBWorks, projektantsko PCB orodje, ki je posebaj prirejeno za  realno-časovno sodelovanje s strojnimi konstrukterji v okolju SOLIDWORKS®. To edinstveno okolje, ponuja proces nikoli prej videnega sodelovanja med strojno in elektronsko ekipo.

“V tem času je povezljivost nuja, saj se izdelek sodi kot skupna celota in ne samo kot estetika ali elektronska funkcionalnost” je povedal Lawrence Romine, direktor globalnega New Business Development oddelka na Altiumu. “PCBWorks preslika proces načrtovanja iz ločenih  sfer v enotno, združeno okolje. Tradicionalne ovire ustvarjanja in potrjevanja med dvema zgodovinsko ločenima področjema so sedaj končno izginile. Oblikovalci lahko sedaj ustvarijo idealno ravnovesje med industrijskim oblikovanjem in funkcionalnostjo elektronike.”

Lastnosti medsebojnega sodelovanja

PCBWorks omogoči sodelovanja med inženirji elektronike in mehansko-strojnim oblikovalskim timom, kar privede do brezhibnega procesa s povezanimi projektnimi podatki med obema okoljema. Oblikovalci lahko ohranijo svoje različne poteke s podporo iz naslednjih elementov:

ECAD / MCAD skupni strežnik. SOLIDWORKS uporabniki lahko sedaj spreminjajo postavitev komponent, obliko ploščice in luknje na tiskanem vezju, nato pa spremembe potisnejo v PCBWorks kot Engineering Change Order (ECO), da podatki ostanejo sinhronizirani.

Ločen življenski cikel komponent. Življenjski cikli za sestavne dele se sedaj lahko upravljajo ločeno, v svojih »oblikovalskih« okoljih. To omogoča, da inženir elektronike postavi komponento brez čakanja na popoln 3D mehanski model, medtem ko povezava podatkov omogoča posodobitev projekta z enim samim klikom, ko je 3D model končan.

Parasolid podpora. PCBWorks podpora formatu SOLIDWORKS® omogoča inženirju elektronike neposredno povezavo z mehanskimi modeli/komponentami.

IB-CADDY d.o.o.

Dunajska cesta 106

1000 Ljubljana

Tel.: (01) 566 12 55

www.ib-caddy.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!