DAIHEN VARSTROJ punuja širok nabor rešitev v robotizaciji

V podjetju Daihen Varstroj se trudimo delovati s hitro odzivnim izpolnjevanjem zahtev ter potreb kupcev tudi na najzahtevnejšem tehnično-tehnološkem nivoju.

Svoje kupce tako sproti seznanjamo z naborom novosti s področja varjenja, rezanja in robotizacije ter jih poučujemo o enostavnosti uporabe ter učinkovitosti delovanja naših proizvodov. V široko paleto inovativnih rešitev, ki jih ponujamo, prav gotovo spada najnovejša generacija inverterskih varilnih izvorov Welbee. Ti omogočajo številne prednosti na področju ročnega in robotskega varjenja.

Na področju robotizacije nudimo različne rešitve tudi v kombinaciji z najnovejšo družino 7-osnih robotskih manipulatorjev serije FD.

Smo »single source« ponudnik robotskih manipulatorjev, perifernih naprav, varilne opreme, vpenjalnih sistemov in senzorjev. Kot novost ponujamo zelo natančni robot FD V20A, ki je bil razvit posebej za lasersko varjenje in rezanje, TIG varjenje ter plazemsko varjenje. Novost je tudi robotski laserski QF senzor, Synchro Feed GMA varilna oprema in WiTP brezžični upravljalni panel, ki omogoča brezžično programiranje in krmiljenje večjega števila robotov, dolgotrajno avtonomijo in prijazno uporabo.

Naša, na novo razvita družina 7-osnih robotov, je sestavljena iz petih robotskih manipulatorjev (FD-B4S, B4LS, FD-V6S, FD-V6LS, FD-V20S), katerih glavne prednosti so, da omogočajo dosegljivost težje dostopnih zvarnih mest, optimalnejše učenje in upravljanje tudi ob uporabi dveh žic (TIG elektrode z dodajanjem žice ali tandem proces), prav tako pa omogočajo večjo medsebojno bližino večjega števila robotov in s tem večjo fleksibilnost pri zasnovi robotskih celic.

Ponašamo se s široko paleto MIG / MAG in TIG varilnih izvorov za robotsko varjenje in smo ponudnik edinstvenih varilnih programov in opreme. Nudimo tudi posvetovanja z našimi strokovnjaki, ki pomagajo poiskati najboljše možne tehnološke rešitve na področju ročnega in robotskega varjenja.

www.daihen-varstroj.si

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!