Multilift II – dvižni stolpci omogočajo večjo stabilnost, fleksibilnost in robustnost

Elektromotorni dvižni stolpci Multilift II so prešli v serijsko proizvodnjo ravno pred Hannoverskim sejmom.

Enkratno oblikovani ploščati dvižni stolpci dosegajo dvižne moči do 3000 N, zaradi česar so idealni za uporabo v sinhrono premikajočih se aplikacijah, v posebnih strojih in serijski proizvodnji strojev. Dvižni stolpci se lahko uporabijo tudi za prilagajanje višine v proizvodnih prostorih in ergonomskih delovnih postajah.

Za ta namen podjetje RK Rose+Krieger ponuja sinhronizirano verzijo Multilift II stolpca znotraj Plug & Work paketa, ki so ga prikazali na sejmu v Hannovru. 

Teleskopska verzija – Multilift II telescope, je odgovor podjetja RK Rose+Krieger na zahteve kupcev po dvonožnih sistemih delovnih miz. Novi dvižni stolpci ustrezajo zahtevam ergonomskih standardov za delovne mize (DIN EN 527-1:2011) in omogoča optimalno razmerje med višino in raztegom.

S 560 mm instalacijske dimenzije in 650 mm dolžine raztega Multilift II obvladuje tlačne sile do 3.000N, kar je trenutno edini proizvod na trgu dvižnih stolpcev.

Menja strank so služila za številne izboljšave Multilift II. Ena od takšnih izboljšav je reža za sestavljanje na obeh straneh električnega dvižnega stolpca, ki je združljiv z RK – Rose+Krieger aluminijske profile, ki omogočajo montažo različnih dodatkov, kot dodatno okrepitev in podobno.

Pripravljen paket za vgradnjo

Podjetje RK – Rose+Krieger nudi dvižne stolpce v sinhroni verziji in prednastavljene za »Plug & Work« vgradnjo. Kompleten prednastavljen paket vsebuje dva Multilift II dvižna stolpca, kontrolno enoto Compact – e-3-EU, napajalni kabel, pokrove za profile in tudi dodatno ročno stikalo. Kupec na ta način dobi vse, kar potrebuje za postavitev delovnega mesta s silo dviga do 3.000 N in višino premika od 355 do 500 mm. Ploščata izvedba dodatno daje več uporabniškega prostora.

www.rk-rose-krieger.com

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!