Multilift II – dvižni stolpci omogočajo večjo stabilnost, fleksibilnost in robustnost

Elektromotorni dvižni stolpci Multilift II so prešli v serijsko proizvodnjo ravno pred Hannoverskim sejmom.

Enkratno oblikovani ploščati dvižni stolpci dosegajo dvižne moči do 3000 N, zaradi česar so idealni za uporabo v sinhrono premikajočih se aplikacijah, v posebnih strojih in serijski proizvodnji strojev. Dvižni stolpci se lahko uporabijo tudi za prilagajanje višine v proizvodnih prostorih in ergonomskih delovnih postajah.

Za ta namen podjetje RK Rose+Krieger ponuja sinhronizirano verzijo Multilift II stolpca znotraj Plug & Work paketa, ki so ga prikazali na sejmu v Hannovru. 

Teleskopska verzija – Multilift II telescope, je odgovor podjetja RK Rose+Krieger na zahteve kupcev po dvonožnih sistemih delovnih miz. Novi dvižni stolpci ustrezajo zahtevam ergonomskih standardov za delovne mize (DIN EN 527-1:2011) in omogoča optimalno razmerje med višino in raztegom.

S 560 mm instalacijske dimenzije in 650 mm dolžine raztega Multilift II obvladuje tlačne sile do 3.000N, kar je trenutno edini proizvod na trgu dvižnih stolpcev.

Menja strank so služila za številne izboljšave Multilift II. Ena od takšnih izboljšav je reža za sestavljanje na obeh straneh električnega dvižnega stolpca, ki je združljiv z RK – Rose+Krieger aluminijske profile, ki omogočajo montažo različnih dodatkov, kot dodatno okrepitev in podobno.

Pripravljen paket za vgradnjo

Podjetje RK – Rose+Krieger nudi dvižne stolpce v sinhroni verziji in prednastavljene za »Plug & Work« vgradnjo. Kompleten prednastavljen paket vsebuje dva Multilift II dvižna stolpca, kontrolno enoto Compact – e-3-EU, napajalni kabel, pokrove za profile in tudi dodatno ročno stikalo. Kupec na ta način dobi vse, kar potrebuje za postavitev delovnega mesta s silo dviga do 3.000 N in višino premika od 355 do 500 mm. Ploščata izvedba dodatno daje več uporabniškega prostora.

www.rk-rose-krieger.com

Več o članku

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!