Nove nižje cene frekvenčnih pretvornikov Emerson Unidrive M100-400

Emerson (Control Techniques) je od nekdaj znan po napredni regulaciji motorjev, njihovi pogoni pa so tradicionalno reševali najzahtevnejše pogone strojev.

Družina frekvenčnih pretvornikov Unidrive M:

  • Unidrive M100: za nezahtevne uporabnike, odprtozračni regulator za moči 0,25 kW do 7,5 KW, ki ima vgrajen prikazovalnik
  • Unidrive M200: za zahtevnejše uporabnike, odprtozračni regulator za moči 0,25 KW do 132 kW, ki ima vgrajen prikazovalnik, je zamenjava za Commander SK, z možnostjo nadgradnje z opcijskimi moduli
  • Unidrive M300: za zahtevne uporabnike, odprtozračni regulator za moči 0,25 KW do 132 kW, ki ima vgrajen prikazovalnik in vgrajeno varnostno funkcijo (Machine safty)
  • Unidrive M400: za zahtevne uporabnike, odprtozračni regulator za moči 0,25 KW do 132 kW, ima vgrajen PLC in CODESYS

PS, d.o.o., Logatec

Kalce 30 B

1370 Logatec

www.ps-log.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!