Nove nižje cene frekvenčnih pretvornikov Emerson Unidrive M100-400

Emerson (Control Techniques) je od nekdaj znan po napredni regulaciji motorjev, njihovi pogoni pa so tradicionalno reševali najzahtevnejše pogone strojev.

Družina frekvenčnih pretvornikov Unidrive M:

  • Unidrive M100: za nezahtevne uporabnike, odprtozračni regulator za moči 0,25 kW do 7,5 KW, ki ima vgrajen prikazovalnik
  • Unidrive M200: za zahtevnejše uporabnike, odprtozračni regulator za moči 0,25 KW do 132 kW, ki ima vgrajen prikazovalnik, je zamenjava za Commander SK, z možnostjo nadgradnje z opcijskimi moduli
  • Unidrive M300: za zahtevne uporabnike, odprtozračni regulator za moči 0,25 KW do 132 kW, ki ima vgrajen prikazovalnik in vgrajeno varnostno funkcijo (Machine safty)
  • Unidrive M400: za zahtevne uporabnike, odprtozračni regulator za moči 0,25 KW do 132 kW, ima vgrajen PLC in CODESYS

PS, d.o.o., Logatec

Kalce 30 B

1370 Logatec

www.ps-log.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!