Nove nižje cene frekvenčnih pretvornikov Emerson Unidrive M100-400

Emerson (Control Techniques) je od nekdaj znan po napredni regulaciji motorjev, njihovi pogoni pa so tradicionalno reševali najzahtevnejše pogone strojev.

Družina frekvenčnih pretvornikov Unidrive M:

  • Unidrive M100: za nezahtevne uporabnike, odprtozračni regulator za moči 0,25 kW do 7,5 KW, ki ima vgrajen prikazovalnik
  • Unidrive M200: za zahtevnejše uporabnike, odprtozračni regulator za moči 0,25 KW do 132 kW, ki ima vgrajen prikazovalnik, je zamenjava za Commander SK, z možnostjo nadgradnje z opcijskimi moduli
  • Unidrive M300: za zahtevne uporabnike, odprtozračni regulator za moči 0,25 KW do 132 kW, ki ima vgrajen prikazovalnik in vgrajeno varnostno funkcijo (Machine safty)
  • Unidrive M400: za zahtevne uporabnike, odprtozračni regulator za moči 0,25 KW do 132 kW, ima vgrajen PLC in CODESYS

PS, d.o.o., Logatec

Kalce 30 B

1370 Logatec

www.ps-log.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!