PTC Creo® od zdaj tudi v najem!

Cenejše, enostavnejše in bolj produktivno 3D konstruiranje.

Dejstvo je, da je najem programske opreme fleksibilnejši od nakupa, saj med drugim prinaša predvidljiv finančni strošek brez večje začetne investicije, zato je ta novost dobra novica za vse, ki se ukvarjajo s 3D konstruiranjem.

Profesionalno opremo za 3D konstruiranje izdelkov, orodij, strojev in naprav PTC Creo® je od zdaj naprej možno najeti že od 99 € na mesec dalje, kar je daleč najnižja cena za najem profesionalne 3D CAD programske opreme. 

Z najemom si boste zagotovili vedno zadnjo verzijo, mesečna naročnina pa vključuje tudi naročnino na nove verzije ter telefonsko in spletno tehnično pomoč. Najemnina torej v celoti predstavlja strošek, z delom pa lahko začnete takoj!

PTC Creo® je najbolj razširjena 3D CAD programska oprema v slovenskih proizvodnih podjetjih, kar pomeni preverjeno produktivnost, modelirane izdelke, stroje ali naprave pa boste lahko tudi izdelali s 3D tiskalnikom.

Tel.: 01 200 40 50

www.audax-creo.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!