PTC Creo® od zdaj tudi v najem!

Cenejše, enostavnejše in bolj produktivno 3D konstruiranje.

Dejstvo je, da je najem programske opreme fleksibilnejši od nakupa, saj med drugim prinaša predvidljiv finančni strošek brez večje začetne investicije, zato je ta novost dobra novica za vse, ki se ukvarjajo s 3D konstruiranjem.

Profesionalno opremo za 3D konstruiranje izdelkov, orodij, strojev in naprav PTC Creo® je od zdaj naprej možno najeti že od 99 € na mesec dalje, kar je daleč najnižja cena za najem profesionalne 3D CAD programske opreme. 

Z najemom si boste zagotovili vedno zadnjo verzijo, mesečna naročnina pa vključuje tudi naročnino na nove verzije ter telefonsko in spletno tehnično pomoč. Najemnina torej v celoti predstavlja strošek, z delom pa lahko začnete takoj!

PTC Creo® je najbolj razširjena 3D CAD programska oprema v slovenskih proizvodnih podjetjih, kar pomeni preverjeno produktivnost, modelirane izdelke, stroje ali naprave pa boste lahko tudi izdelali s 3D tiskalnikom.

Tel.: 01 200 40 50

www.audax-creo.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!