PTC Creo® od zdaj tudi v najem!

Cenejše, enostavnejše in bolj produktivno 3D konstruiranje.

Dejstvo je, da je najem programske opreme fleksibilnejši od nakupa, saj med drugim prinaša predvidljiv finančni strošek brez večje začetne investicije, zato je ta novost dobra novica za vse, ki se ukvarjajo s 3D konstruiranjem.

Profesionalno opremo za 3D konstruiranje izdelkov, orodij, strojev in naprav PTC Creo® je od zdaj naprej možno najeti že od 99 € na mesec dalje, kar je daleč najnižja cena za najem profesionalne 3D CAD programske opreme. 

Z najemom si boste zagotovili vedno zadnjo verzijo, mesečna naročnina pa vključuje tudi naročnino na nove verzije ter telefonsko in spletno tehnično pomoč. Najemnina torej v celoti predstavlja strošek, z delom pa lahko začnete takoj!

PTC Creo® je najbolj razširjena 3D CAD programska oprema v slovenskih proizvodnih podjetjih, kar pomeni preverjeno produktivnost, modelirane izdelke, stroje ali naprave pa boste lahko tudi izdelali s 3D tiskalnikom.

Tel.: 01 200 40 50

www.audax-creo.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!