CP2611: Novi 11,6-palčni panelni računalnik Beckhoff

Podjetje Beckhoff predstavlja kompaktni panelni računalnik CP2611-0000 s procesorjem ARM Cortex™ A8 in 11,6-palčnim zaslonom z visoko ločljivostjo 1366×768 (16:9). Možna je tudi montaža v pokončni izvedbi.

Novi panelni računalnik poganja procesor ARM Cortex™ A8 s frekvenco 1 GHz, računalnik ima 1 GB DDR3 pomnilnika. Prednameščen ima operacijski sistem Microsoft Windows Embedded Compact 7 (WEC 7). Podatki se shranjujejo na vgrajeno microSD kartico v velikosti 512 MB (opcijsko do 4 GB). CP2611-0000 ima en 10/100BASE-T Ethernet vmesnik, en EtherCAT vmesnik (potrebno dokupiti TwinCAT PLC runtime), dva USB 2.0 in RS232 vmesnik. Sprednji del ohišja je narejen iz aluminija in ima IP 65 zaščito, zadnji del pa ima zaščito IP 20. Delovno območje je od 0 do 55°C. Opcijsko ima lahko vgrajen tudi kapacitivni ‘sekundni’ UPS za shranjevanje do 1 MB podatkov iz TwinCAT PLK programa na microSD kartico. Posebnost tega računalnika je tudi zelo dobro razmerje cena/zmogljivost.

S programsko opremo TwinCAT (opcija) postane panelni računalnik zmogljiv PC krmilnik, primeren za manjše ali srednje aplikacije za kontrolo gibanja ali kot PLK, namenjen pa je tudi za uporabo v avtomatizaciji stavb. Visoka ločljivost zaslona ponuja boljši prikaz gradnikov v vizualizaciji.

Več informacij o panelnem računalniku Beckhoff CP2611-0000 dobite na www.beckhoff.si ali pri podjetju Beckhoff Avtomatizacija d.o.o.

Beckhoff Avtomatizacija d.o.o.

www.beckhoff.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Avtomatizacija v podjetju Intel

Avtomatizacijo v podjetju Intel enostavno morate videti! To je resnično vrhunsko avtomatizirana proizvodnja.

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Zanimivi 3D zobniki

Izredno zanimivi zobniki izdelani v 3D tehnologiji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!