Press info o ET 2016

Aprila v Celju celovito o učinkovitem ogrevanju, hlajenju, prezračevanju in industrijskem vzdrževanju – Novost ENERGOFEST za druženje.

Na mednarodnih strokovnih sejmih Energetika in Terotech-Vzdrževanje se bodo na celjskem sejmišču od 12. do 15. aprila 2016 predstavile najbolj pomembne blagovne znamke panog industrijskega vzdrževanja in energetike. Obiskovalci bodo lahko izbirali med ponudbo več kot 460 najboljših blagovnih znamk iz 28 držav. Štiridnevno sejemsko dogajanje bodo zaznamovale novosti, koristne informacije in predvsem znanje, v prvi vrsti za strokovno javnost, pa tudi osveščeno splošno javnost, ki se zaveda pomena učinkovitega upravljanja z energijo in ustreznega vzdrževanja za doseganje prihrankov. Častni pokrovitelj sejmov je Ministrstvo za infrastrukturo RS.

Sejma Energetika in Terotech-Vzdrževanje sta najpomembnejša strokovna sejma za industrijo, poslovanje in dom širše regije. Obiščejo ju vodje vzdrževanja in vodje investicij v podjetjih, projektanti, elektroinštalaterji, inštalaterji strojnih inštalacij, vzdrževalci strojev in naprav, elektro distributerji, operaterji prenosnih omrežij …

V letošnjem razstavnem programu sejma Energetika si bo mogoče ogledati celovito ponudbo za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje (toplotne črpalke, klimatske naprave, prezračevalne naprave, cevni sistemi, kogeneracije, toplovodni kotli na biomaso, kotli na pelete, kotli na sekance, kotli na trda goriva …). Predstavljene bodo inovativne energetske rešitve, hibridne rešitve. V ponudbi bodo tipala, termoelementi, merilniki temperature, vlage in tlaka, analizatorji dimnih plinov, predstavili se bodo izvajalci laboratorijskih in kalibracijskih storitev, dobavitelji opreme za energetske in tehnološke sisteme, ponudniki odvodnjavanja ravnih streh, strokovne revije in izobraževalne institucije. Na razstavnih prostorih si bo mogoče ogledati še ponudbo programskega orodja za modeliranje elektro in strojnih instalacij, kompresorje in opremo za kompresorje, sanitarno opremo, filtrirne naprave za vodo ter opremo za ogrevanje in hlajenje.

Sejem Terotech-Vzdrževanje prinaša celovito ponudbo za učinkovito industrijsko vzdrževanje. Predstavili se bodo ponudniki s področja hidravlike, pnevmatike, fluidike, ventilov in gibljivih cevi. V razstavnem programu bodo filtrirni materiali, filtri za prostorsko, industrijsko in mokro filtracijo, ležaji, tesnila, verige, jermeni in zobniki, olja, maziva in naftni derivati, varilna in rezalna oprema, vijačni materiali in orodja, pnevmatika, plinske vzmeti, pogonska tehnika in elektromotorji, kompresorji in oprema, transportna kolesa, industrijska kolesa in transportne linije, senzorji za industrijsko avtomatizacijo, orodja in pribor za vzdrževalna dela. Predstavili se bodo ponudniki inženiringa in svetovanja v vzdrževanju, strojegradnje in strojev v vzdrževanju, ponudniki vzdrževanja strojev in naprav, serviserji in vzdrževalci osebnih in tovornih dvigal. V razstavnem programu je ponudba informatike, avtomatizacije, krmiljenja in merilnih naprav, predstavile se bodo izobraževalne institucije in strokovne revije.

Celjski sejem d.d.

www.ce-sejem.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!