Elektrospoji širijo nabor izdelkov za industrijo z General Electric

Podjetje Elektrospoji se je skozi svojo dvajsetletno zgodovino na slovenskem tržišču uveljavilo kot zanesljiv dobavitelj najkakovostnejših izdelkov in rešitev.

Štiri glavna industrijska področja:

 1. procesno avtomatizacijo,
 2. industrijsko avtomatizacijo in strojegradnjo, 
 3. elektroenergetiko ter
 4. infrastrukturo v zgradbah.

Da bi tem industrijskim področjem lahko zagotovili še bolj celovito ponudbo na enem mestu, so se v Elektrospojih odločili za razširitev prodajnega programa s celovitim segmentom izdelkov stikalne tehnike za industrijo proizvajalca General Electric.

Širitev prodajne platforme s stikalno in zaščitno tehniko

V dogovoru s podjetjem Metronik d.o.o., dosedanjim distributerjem stikalne tehnike GE v Sloveniji, se je s 15.3.2016 celotni program distribucije GE stikalne tehnike prenesel na novega slovenskega specializiranega distributerja – Elektrospoji d.o.o. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami v distribuciji komponent bodo Elektrospoji nadaljevali s prodajo in servisom obstoječih partnerjev in širili ponudbo na slovenskem trgu.

General Electric je globalno podjetje, ki se ukvarja z različnimi področji, njihov nedavni prevzem podjetja Alstom pa nakazuje njihovo vedno večjo usmeritev v energetiko in industrijo. S svojimi izdelki in storitvami General Electric oskrbuje kupce v več kot 100 državah in po celem svetu zaposluje več kot 300.000 ljudi.

Skupina General Electric Industrial Solutions ponuja širok nabor nizkonapetostnih izdelkov, ki zagotavljajo zanesljivost, varnost in visoko zmogljivost po najvišjih standardih kakovosti, saj so proizvedeni v evropskih obratih (Poljska, Madžarska).

Izbrana ponudba GE Industrial Solutions vključuje naslednje skupine izdelkov:

 • Kontaktorji
 • Industrijski odklopniki
 • Instalacijski odklopniki MCB
 • Diferenčna zaščitna stikala RCCB (FID)
 • Kombinirana diferenčna zaščita RCBO (KZS)
 • Motorska zaščitna stikala
 • Preobremenitveni releji (bimetali)
 • Mehki zagoni in frekvenčni regulatorji
 • Tipke in stikala
 • Elektronski in časovni releji
 • Industrijski razdelilniki
 • In drugo

Elektrospoji d.o.o.

Stegne 27, 1000 Ljubljana

Tel.: 01 511 38 10

www.elektrospoji.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Plastožer – naprava za drobljenje pločevink in plastike

V petek, 5. 5. 2023 se je odvilo finale že 10. Junior Achivement nacionalno tekmovanje programa Moje podjetje, ki so ga izvedli na na Gospodarski zbornici Slovenije.

MIEL OMRON na sejmu MIS’23

MIEL OMRON na sejmu MIS'23

Svet mehatronike 42

v industriji so materiali različnih izdelkov zelo pomembni. Pomembno je, da je nek material trden, žilav – seveda odvisno od uporabe. Pri nekaterih primerih uporabe pa je pomembno, da je material tudi elastičen in da se po obremenitvi vrne v svoj položaj. Tako so japonski znanstveniki naredili nov material - leguro na osnovi bakra, ki ima elastično obremenitev večjo od 4,3%. Tak material bi lahko prišel prav v proizvodnji naprav za športnike, v medicinskih napravah ter verjetno še kje drugje.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!