Elektrospoji širijo nabor izdelkov za industrijo z General Electric

Podjetje Elektrospoji se je skozi svojo dvajsetletno zgodovino na slovenskem tržišču uveljavilo kot zanesljiv dobavitelj najkakovostnejših izdelkov in rešitev.

Štiri glavna industrijska področja:

 1. procesno avtomatizacijo,
 2. industrijsko avtomatizacijo in strojegradnjo, 
 3. elektroenergetiko ter
 4. infrastrukturo v zgradbah.

Da bi tem industrijskim področjem lahko zagotovili še bolj celovito ponudbo na enem mestu, so se v Elektrospojih odločili za razširitev prodajnega programa s celovitim segmentom izdelkov stikalne tehnike za industrijo proizvajalca General Electric.

Širitev prodajne platforme s stikalno in zaščitno tehniko

V dogovoru s podjetjem Metronik d.o.o., dosedanjim distributerjem stikalne tehnike GE v Sloveniji, se je s 15.3.2016 celotni program distribucije GE stikalne tehnike prenesel na novega slovenskega specializiranega distributerja – Elektrospoji d.o.o. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami v distribuciji komponent bodo Elektrospoji nadaljevali s prodajo in servisom obstoječih partnerjev in širili ponudbo na slovenskem trgu.

General Electric je globalno podjetje, ki se ukvarja z različnimi področji, njihov nedavni prevzem podjetja Alstom pa nakazuje njihovo vedno večjo usmeritev v energetiko in industrijo. S svojimi izdelki in storitvami General Electric oskrbuje kupce v več kot 100 državah in po celem svetu zaposluje več kot 300.000 ljudi.

Skupina General Electric Industrial Solutions ponuja širok nabor nizkonapetostnih izdelkov, ki zagotavljajo zanesljivost, varnost in visoko zmogljivost po najvišjih standardih kakovosti, saj so proizvedeni v evropskih obratih (Poljska, Madžarska).

Izbrana ponudba GE Industrial Solutions vključuje naslednje skupine izdelkov:

 • Kontaktorji
 • Industrijski odklopniki
 • Instalacijski odklopniki MCB
 • Diferenčna zaščitna stikala RCCB (FID)
 • Kombinirana diferenčna zaščita RCBO (KZS)
 • Motorska zaščitna stikala
 • Preobremenitveni releji (bimetali)
 • Mehki zagoni in frekvenčni regulatorji
 • Tipke in stikala
 • Elektronski in časovni releji
 • Industrijski razdelilniki
 • In drugo

Elektrospoji d.o.o.

Stegne 27, 1000 Ljubljana

Tel.: 01 511 38 10

www.elektrospoji.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!