Novi Kawasaki-jevi roboti za varjenje

Biti zgolj zelo dober še ne pomeni ultimativen – v tem duhu razvija Kawasaki Robotics rešitve na zahtevnem trgu že od leta 1969. S tem pristopom so razvili tudi novega robota za varjenje po MIG/MAG postopku z oznako BA006N.

Kawasaki robot za varjenje BA006N ima priložnost in vse možnosti, da postane uspešnica na zelo konkurenčnemu svetovnem trgu varjenja. Z optimiziranim iztegom (1445 mm) in nosilnostjo (6 kg) dosega rekordne rezultate na številnih aplikacijah varjenja. Zaradi svoje okretnosti deluje kot izkušen, nezahteven delavec, tako v majhni varilski celici kot pri operacijah varjenja v avtomobilski industriji. Tam še posebej pride do izraza hitrost in doseg robotske roke.

Prvi uporabniki so navdušeni nad kompaktnostjo robota BA006N. Njegova velika prednost pred konkurenco je v posej zasnovanih kanalih, skozi katere namestimo vodnike za varilsko roko.

Postavitev kanala je sodobna, domiselna Kawasaki-jeva konstrukcijska rešitev. Zaščiteni varilni vodniki, podatkovna baza vgrajena v robotu in številne druge lastnosti zelo poenostavijo delovni proces in proces priprave. Prav tako uporabniki cenijo čiste linije, enostavno servisiranje varilnega paketa in dobro dostopnost do obdelovancev.

In kar je še posebej pomembno, robot BA006N ima zelo dostopno, konkurenčno ceno. Po njemu radi posegajo tako sistemski integratorji kot kupci. Kawasaki z novim BA006N izpolnjuje in presega pričakovanja uporabnikov.

BTS Company d.o.o.

Bratislavska 5, SI-1000 Ljubljana

Tel: 00386 1 58 41 400

www.bts-company.com

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!