Hidroelektrarna Brežice – elektro dela na hidromehanski opremi

Podjetje Telem nadaljuje z aktivnostmi na področju hidromehanske opreme in s tem krepitvijo referenc. Tako v septembru 2016 planiramo zaključek in primopredajo del in vgrajene opreme na trenutno največjem gradbišču na področju energetike v Sloveniji – Hidroelektrarni Brežice.

Področje projektiranja in izvedba upravljanja s hidromehansko opremo se z vsakim novim projektom izpopolnjuje in nadgrajuje. Na Hidroelektrarni Brežice, ki je v zaključni fazi izgradnje, smo izvedli storitev projektiranja, dobave in montaže elektro avtomatizacijske opreme, testiranja in spuščanja v pogon sistema upravljanja prelivnih elementov, ki predstavljajo varnostno najbolj pomemben del hidroelektrarne.

Pri tem smo ponudili najsodobnejše rešitve s področja naprednih PLC krmilnikov, ter komunikacijskih povezav med posameznimi krmilnimi enotami. Novost predstavlja uporaba S7-400H visokozmogljivega krmilnika, ki se prvič pojavlja v savski verigi elektrarn, kot krmilnik za upravljanje posameznih prelivnih polj. S tem je varnost in zanesljivost delovanja krmilno – zaščitnega sistema vodenja in upravljanja prelivnih elementov dvignjena na najvišji tehnološki nivo.

S tovrstnimi rešitvami želi podjetje Telem ponuditi globalnemu trgu kvalitetne storitve, primerljive z najvišjimi svetovnimi standardi na področju upravljanja hidromehanske opreme v hidroenergetiki.

www.telem.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!