Ekonomični namizni termični tiskalnik za tiskanje manjših ali srednje velikih serij oznak

MultiMark: Pameten sistem označevanja za celotno stikalno omaro, ki olajšuje instalacije, omogoča varno delo ter poenostavlja vzdrževanje. THM MMP (THM MultiMark Printer) je namizni termični tiskalnik za označevanje sponk, žic, kablov in drugih elementov.

Večja kot je stopnja avtomatizacije, bolj kompleksna je struktura stikalne omare. Tako se predvsem v luči Industrije 4.0 povečuje tudi potreba po sistematičnemu, hitremu in varnemu označevanju elementov v stikalni omari. Notranja ureditev stikalne omare mora biti jasna že na prvi pogled, saj tako omogoča enostavnejša, hitrejša in varnejša vzdrževalna dela. Pri jasni razporeditvi igra ključno vlogo označevanje elementov. Zato je enoten sistem, ki omogoča označevanje različnih elementov, kot so sponke, žice, kabli in drugo, odlična rešitev.

Nemški proizvajalec Weidmüller je razvil prepričljivo in ekonomično rešitev označevanja za celotno stikalno omaro v industriji: sistem za označevanje MultiMark. MultiMark je rešitev označevanja, ki združuje THM MMP termični tiskalnik in različne tipe oznak v enem sofisticiranem konceptu. Z natančno koordinirano programsko opremo M-Print® PRO in napredno tehnologijo tiskanja MultiMark pokriva tako sedanje kot prihodnje potrebe pri označevanju in zagotavlja izjemno ekonomično rešitev za majhne in srednje velike projekte.

MultiMark je zasnovan kot hiter in zanesljiv sistem označevanja, ki uporabniku omogoča praktično vse vrste označevanja. MultiMark družina izdelkov ponuja odličen nabor oznak za označevanje sponk, žic, kablov in drugih naprav. Tiskalnik se upravlja preko programske opreme M-Print® PRO. Programska oprema je prilagojena potrebam elektrotehnikov ter vzdrževalcev in je povsem enostavna za uporabo. M-Print® PRO programsko opremo se lahko na povsem enostaven način uporablja za uvoz, urejanje in upravljanje podatkov.

Kompaktni in modularni THM MMP termični tiskalnik za označevanje je lahko vaš edini tiskalnik, saj zadovoljuje različne potrebe pri označevanju z visoko stopnjo učinkovitosti, prilagodljivosti in kakovosti. Idealno je primeren za tiskanje manjših in srednje velikih serij oznak. Vse oznake so odporne na zunanje vplive in z resolucijo 300dpi zelo enostavno berljive. Poleg tega tiskalnik ponuja možnost integriranja perforatorja in rezalne enote, s čimer omogoča prilagodljivo delitev neskončnih materialov v poljubne dolžine. Tiskalnik tiska na oznake MultiMark družine, kot tudi na neskončne materiale, tekstilne in poliestrske nalepke, termo-skrčljive oznake in PLC oznake. Pritrdilne (»snap-on«) modularne oznake za sponke natisnete na kolut z materialom, ki ga enostavno zamenjate v samo 30 sekundah. Prednost tiskalnika je tudi v intuitivnem ekranu na dotik in enostavno razumljivih indikatorjih statusa – v 22 jezikih. Njegova kompaktna oblika in majhna teža (3,5 kg) prav tako zagotavljata, da se THM MMP lahko uporablja kjer koli, tudi na terenu.

Elektrospoji d.o.o.

Stegne 27, 1000 Ljubljana

Tel.: 01 511 38 10

www.elektrospoji.si

Več o članku si preberite v PDF reviji

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!