DAIHEN VARSTROJ nudi širok nabor rešitev v robotizaciji

DAIHEN VARSTROJ kot del DAIHEN CORPORATION je enovit (t.i. sigle source) ponudnik varilne opreme, robotskih manipulatorjev, robotskih perifernih naprav, vpenjalnih sistemov in senzorjev ter opreme za CNC rezanje kovin.

Ker prihaja razvoj vseh teh rešitev iz znanja, ki je zbrano v eni korporaciji, je medsebojna povezljivost in sinergija različnih tehnologij na visoki stopnji. To v razmerah, ko so rešitve s področja varjenja, rezanja in robotizacije čedalje bolj kompleksne, razvoj pa čedalje hitrejši, pomeni veliko prednost za kupca.

V široko paleto inovativnih rešitev, ki jih ponujamo, prav gotovo sodi najnovejša generacija 7-osnih robotov serije FD, ki je sestavljena iz petih robotskih manipulatorjev (FD-B4S, B4LS, FD-V6S, FD-V6LS, FD-V20S). Njihove glavne prednosti so:

  • dosegljivost težje dostopnih zvarnih mest;
  • bolj optimalno učenje in upravljanje tudi ob uporabi dveh žic (TIG elektrode z dodajanjem žice ali tandem proces);
  • manjša razdalja med roboti s čimer povečamo prilagodljivost pri zasnovi robotskih celic.

Daihen Varstroj

www.daihen-varstroj.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!