Prilagodljiv in inteligenten vakuumski generator, neodvisen od stisnjenega zraka

smlogo color

Nemški proizvajalec vakuumskih rešitev SCHMALZ predstavlja atraktivno novost – ustvarjanje vakuuma brez stisnjenega zraka in manipulacija embalaže s pomočjo modularnih prijemal iz Schmalz-ovega programa VEE.

Inteligentna in mobilna tehnologija prijemanja v avtonomnih skladiščih

Schmalz ponuja široko paleto rešitev, s katerimi se lahko optimizirajo procesi manipulacije; od posameznih komponent, kot so vakuumski generatorji in vse do celovitih prijemalnih sistemov. Zlasti v avtonomnih skladiščih konvencionalno ustvarjanje vakuuma s stisnjenim zrakom doseže svoje meje. Stisnjen zrak pogosto v skladiščih ni na voljo. Schmalz je zato tehnološko razvil in tržišču predstavil novo prijemalo z generatorjem vakuuma, ki ne potrebuje stisnjenega zraka. Vakuum v celoti nastaja s pomočjo elektrike. Zaradi tega je prijemalo tako energetsko učinkovito kot tudi mobilno. Poleg tega današnja skladišča potrebujejo sisteme z integrirano inteligenco, ki zagotavljajo in dostavljajo informacije in se tudi učijo. To omogoča uporabo mobilnih in samozadostnih robotov, ki prevzemajo naročila za proizvodnjo na različnih lokacijah v skladišču. Poleg tega Schmalz ponuja še različne opcije povezave s prijemali iz njegovega širokega spektra vakuumskih prijemal, s ciljem, da bi lahko manipulacija najrazličnejših izdelkov (produktov) potekala zanesljivo in varno.

MB-NAKLO d.o.o.

Tel: 051 354 904

Tel: 031 250 815

www.mb-naklo.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!