Prilagodljiv in inteligenten vakuumski generator, neodvisen od stisnjenega zraka

smlogo color

Nemški proizvajalec vakuumskih rešitev SCHMALZ predstavlja atraktivno novost – ustvarjanje vakuuma brez stisnjenega zraka in manipulacija embalaže s pomočjo modularnih prijemal iz Schmalz-ovega programa VEE.

Inteligentna in mobilna tehnologija prijemanja v avtonomnih skladiščih

Schmalz ponuja široko paleto rešitev, s katerimi se lahko optimizirajo procesi manipulacije; od posameznih komponent, kot so vakuumski generatorji in vse do celovitih prijemalnih sistemov. Zlasti v avtonomnih skladiščih konvencionalno ustvarjanje vakuuma s stisnjenim zrakom doseže svoje meje. Stisnjen zrak pogosto v skladiščih ni na voljo. Schmalz je zato tehnološko razvil in tržišču predstavil novo prijemalo z generatorjem vakuuma, ki ne potrebuje stisnjenega zraka. Vakuum v celoti nastaja s pomočjo elektrike. Zaradi tega je prijemalo tako energetsko učinkovito kot tudi mobilno. Poleg tega današnja skladišča potrebujejo sisteme z integrirano inteligenco, ki zagotavljajo in dostavljajo informacije in se tudi učijo. To omogoča uporabo mobilnih in samozadostnih robotov, ki prevzemajo naročila za proizvodnjo na različnih lokacijah v skladišču. Poleg tega Schmalz ponuja še različne opcije povezave s prijemali iz njegovega širokega spektra vakuumskih prijemal, s ciljem, da bi lahko manipulacija najrazličnejših izdelkov (produktov) potekala zanesljivo in varno.

MB-NAKLO d.o.o.

Tel: 051 354 904

Tel: 031 250 815

www.mb-naklo.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

New Generation Compact Drive | Delta Industrial Automation

New Generation Compact Drive | Delta Industrial Automation

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!