Prilagodljiv in inteligenten vakuumski generator, neodvisen od stisnjenega zraka

smlogo color

Nemški proizvajalec vakuumskih rešitev SCHMALZ predstavlja atraktivno novost – ustvarjanje vakuuma brez stisnjenega zraka in manipulacija embalaže s pomočjo modularnih prijemal iz Schmalz-ovega programa VEE.

Inteligentna in mobilna tehnologija prijemanja v avtonomnih skladiščih

Schmalz ponuja široko paleto rešitev, s katerimi se lahko optimizirajo procesi manipulacije; od posameznih komponent, kot so vakuumski generatorji in vse do celovitih prijemalnih sistemov. Zlasti v avtonomnih skladiščih konvencionalno ustvarjanje vakuuma s stisnjenim zrakom doseže svoje meje. Stisnjen zrak pogosto v skladiščih ni na voljo. Schmalz je zato tehnološko razvil in tržišču predstavil novo prijemalo z generatorjem vakuuma, ki ne potrebuje stisnjenega zraka. Vakuum v celoti nastaja s pomočjo elektrike. Zaradi tega je prijemalo tako energetsko učinkovito kot tudi mobilno. Poleg tega današnja skladišča potrebujejo sisteme z integrirano inteligenco, ki zagotavljajo in dostavljajo informacije in se tudi učijo. To omogoča uporabo mobilnih in samozadostnih robotov, ki prevzemajo naročila za proizvodnjo na različnih lokacijah v skladišču. Poleg tega Schmalz ponuja še različne opcije povezave s prijemali iz njegovega širokega spektra vakuumskih prijemal, s ciljem, da bi lahko manipulacija najrazličnejših izdelkov (produktov) potekala zanesljivo in varno.

MB-NAKLO d.o.o.

Tel: 051 354 904

Tel: 031 250 815

www.mb-naklo.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!