Skupina CADCAM na sejmu eCarTec v Muenchen-u

Letos se je Skupina CADCAM udeležila mednarodnega sejma eCarTec v Muenchen-u, ki je potekal med 18. in 20. oktobrom. Sejem je že tradicionalno osmi po vrsti in ga vsako leto obišče veliko obiskovalcev iz najrazličnejših držav ter poslovnih področij.

Sejem eCarTec je osrednji dogodek na področju avtomobilske električne industrije, s poudarkom na elektromobilnosti. Na sejmu smo si lahko ogledali vse od motociklov, osebnih vozil, starodobnikov, motorjev, ter celo kamionov ter avtobusov na električni pogon, najnovejše inovacije, tehnologije ter izboljšave na področju električnih vozil in pripadajočo infrakstrukturo – vse od polnilnih kablov, polnilnic, hitrih polnilnic ter programskih orodij. Rdeča nit letošnjega sejma so vsekakor najrazličnejši polnilni sistemi ter pripadajoča oprema, pogonska sredstva ter programska orodja za upravljanje s polnilnicami.

Skupina CADCAM je na 8. eCarTec sejmu predstavljala svojo rešitev MECODES. MECODES je edinstvena programska rešitev, ki omogoča povezovanje MCAD in ECAD okolij ter njihovih programskih rešitev, za kar smo prejeli nagrado Gospodarske zbornice Slovenije. Več o MECODES-u lahko najdete na spletni strani mecodes.eu.  Poleg MECODES-a, ki je na sejmu požel veliko zanimanja, je Skupina CADCAM na sejmu predstavila tudi svoje inženirske storitve za 3D in 2D načrte, analize in simulacije ter konzultantske storitve.

CADCAM Lab, d.o.o.

Gerbičeva 110, 1000 Ljubljana

Tel.: +386(0) 1 426 73 33

www.cadcam-group.eu

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Avtomatizacija v podjetju Intel

Avtomatizacijo v podjetju Intel enostavno morate videti! To je resnično vrhunsko avtomatizirana proizvodnja.

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Zanimivi 3D zobniki

Izredno zanimivi zobniki izdelani v 3D tehnologiji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!