Bistra kombinacija

smlogo color

Fleksibilni sistem osi HS2 podjetja HIWIN.

Podjetje HIWIN, ki je specializirano na področju elektromehanske pogonske tehnologije, je na letošnji razstavi MOTEK dokazalo, da je pri njih inovativnost na prvem mestu. Podjetje iz Offenburga je razvilo močan, odporen in fleksibilen sistem osi HS2 z novo generacijo zobatih jermenov.

Sestavljata jo dvojna os HWIN HD v X-koordinati in HWIN HM-B tračna os v Y-koordinati. Posledično je sposobna kompleksnih gibalnih poti v dveh dimenzijah z veliko hitrostjo in natančnostjo. To omogoča nastavljivost hoda v obeh dimenzijah po en milimeter naenkrat. Relativno velike verige za napajanje in ostalo napeljavo so že integrirane v sistem na prostorsko učinkovit način, tako da ostane dovolj prostora tudi za vgradnjo dovodnih vodov.

HIWIN GmbH

Brücklesbünd 2 , D-77654 Offenburg

T:+49 (0) 781 / 932 78 – 0

www.hiwin.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!