MB-NAKLO: vrhunska prijemalna tehnika SCHUNK

smlogo color

Vrhunski nemški proizvajalec vpenjalne in prijemalne tehnike SCHUNK se zaveda, da je gospodarski pomen avtomatizacije v sodobnem svetu ključnega pomena.

Zato je njihov razvoj produktov na področju prijemalne tehnike in dodatkov za robote res izjemen. Robotika že dolgo ne predstavlja več le vizije za prihodnost, postaja pogoj za uspešno gospodarstvo.

V MB-NAKLO verjamemo, da je dolgoročno smiselno vlagati le v kakovostno avtomatizacijo proizvodnih procesov – v celotnem procesu proizvodnje. V MB-NAKLO zato nudimo širok spekter različnih prijemal, obračalne enote, linearne enote, Pick & Place enote, mehatronske module, različne dodatke za robote in specialne rešitve. Uporabniki produktov SCHUNK izboljšujejo konkurenčnost, zvišujejo produktivnost, odzivnost, ponovljivost, natančnost, povečujejo kakovost končnih izdelkov in zmanjšujejo izgube. Vse to je za konkurenčnost sodobnega podjetja na globalnem trgu bistvenega pomena.

MB-NAKLO d.o.o.

Tel: 051 354 904

www.mb-naklo.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

New Generation Compact Drive | Delta Industrial Automation

New Generation Compact Drive | Delta Industrial Automation

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!