Nova družina Allen Bradley I/O modulov za Ex okolje serije 1719 Ex

smlogo color

Na trg je prihaja nova serija oddaljenih I/O enot Allen-Bradley 1719 EX za montažo v nevarna okolja Zone 2 (Class I,Div 2). Nadomešča starejšo serijo FLEX Ex.

Oddaljene I/O enote se preko komunikacijskega modula 1719-AENTR povezuje na krmilnik družine ControlLogix ali CompactLogix preko industrijskega Ethernet/IP vodila. Največje število uporabljenih I/O modulov na en komunikacijski modul je 46 (22 ter dodatnih 24 z razširitvijo. Na voljo je tudi v 8-modulni izvedbi. 1719-AENTR modul omogoča povezavo s krmilnikom direktno, kot končna naprava ali integracija več naprav v redundančno obročno topologijo (DLR – Device Level Ring). Ima vgrajen tudi LCD ekran na katerem lahko preverimo stanje modula, IP naslov, verzijo strojne opreme…, diagnostiko priključenih modulov in omogočeno je osnovno parametriranje samega komunikacijskega modula.

TEHNA d.o.o.

Tehnološki park 19

1000 Ljubljana

Tel.: 01 280 17 50

www.tehna.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!