Sistemi strojnega vida: OMRON XPECTIA FH in FH-Lite

smlogo color

Platforma OMRON Xpectia je serija visoko zmogljivih sistemov strojnega vida. Na voljo so kompaktni kontrolerji z možnostjo priključitve do 8 kamer. Za njihovo hitro vzporedno delovanje skrbi 4-jedrni procesor in zagotavlja zanesljive, zelo hitre in fleksibilne rešitve.

Na voljo so trije tipi kontrolerjev glede na zmogljivost. Ultra hiter FH-3050 (4-jedrni procesor), hiter FH-1050 (2-jedrni procesor) in novi Lite kontroler FH-L550 (2-jedrni procesor). Ponujajo priključitev do 8 kamer (FH) oz. do 4 kamere (FH-Lite). Kontroler ima dva video izhoda (VGA in HDMI) za prikaz na operaterskih panelih, računalnikih (podpira Microsoft .NET) in ostalih industrijskih ali neindustrijskih prikazovalnikih. Na voljo je namenski 12-palčni, na dotik občutljivi industrijski prikazovalnik FH-MT12.

Velik nabor kamer

Široka izbira kamer ločljivosti od 0,3 Mpx (ki za zajem slike potrebujejo le 330 µs) do 12 Mpx, ki so kompatibilne z vsemi tipi kontrolerjev. Možno je izbrati tudi kompaktne kamere z že vgrajeno LED osvetlitvijo. Uporabna prednost so miniaturne kamere za integracijo v omejenem prostoru. Z namenskimi FH kamerami je možno uporabiti 2 slikovna kanala za povečanje hitrosti zajema slike, izbirati pa je možno med različnimi objektivi in industrijsko LED osvetlitvijo.

Miel, d.o.o.

www.miel.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!